Adrian Trifan câștigă tot. A devenit campion balcanic la tineret

Performanță de excepție pentru Adrian Trifan, sportiv legitimat la CSM Bistrița și antrenat de Dragoș Mihali. Acesta, împreună cu Levente Boitor și cu antrenorul Dragoș Mihali, au reprezentat Bistrița la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, Tineret și Seniori.

Trifan a devenit campion balcanic la tineret, după ce a câștigat proba de 8000 de metri-cross a competiției desfășurate în Turcia. Pe lângă medalia de aur la individual, Adrian Trifan a obținut argintul cu echipa României. Tot medalia de argint cu echipa țării noastre a obținut-o și sportivul bistrițean Levente Boitor, la proba de 6000 de metri.

„Sunt rezultate excepționale, a fost practic ultima competiție din calendarul de iarnă, în care am reușit să obținem un titlu de campion național și două locuri II. Adrian Trifan și-a confirmat încă o dată valoarea, el a câștigat toate competițiile la care a participat în acest an. A terminat pe prima poziție la 8000 de metri, cu un avans considerabil”, a declarat antrenorul lotului național, Dragoș Mihali.

 

Augustin Danci

 

 | 182 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *