Adrian Moldovan: „încă două cicluri olimpice, Răzvan distruge tot”

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Adrian Moldovan, e în culmea fericirii după performanța obținută de Răzvan Martin la haltere. "E prima medalie a județului la Jocurile Olimpice. Vă dați seama ce înseamnă asta? E un rezultat nemaipomenit! Și gândiți-vă că are doar 21 de ani neîmpliniți. Asta înseamnă că încă cel puțin două cicluri olimpice distruge tot", a declarat Moldovan pentru sportulbistritean.ro.

În ce privește prima pe care Martin o va primi de la CSM după acest rezultat, Adrian Moldovan declară: "Orice recompensă materială e mică și neimportantă față de rezultatul obținut. Și-a sacrificat tinerețea pentru asta și merită oricât. O să facem tot posibilul să-r premiem cum se cuvine", spune directorul care declara acum două săptămâni că gruparea pe care o conduce și-a cheltuit toți banii pe 2012.

Adrian Moldovan ține să aprecieze în mod deosebit și succesul lui Adrian Crișan la tenis de masă. " A ajuns între primii 8 din lume, performanță pe care nu a atins-o nimeni în România, la masculin. A făcut un meci senzațional cu Timo Boll și unul mai puțin reușit în sferturi, însă merită din plin toate aprecierile noastre", spune directorul CSM.

Acesta l-a pomenit și pe Mugur Saranciuc, despre care crede că a ajuns la apogeul carierei lui. "Acum 11 ani venea cu referate să le semnez, îmi tot spunea de un puști de la Cluj pe care trebuie să-l aducem la Bistrița. Am mers pe mâna lui și iată ce a ieșit. Cred că Saranciuc e cel mai fericit om de pe pământ în această seară, mai fericit decât Răzvan", a mai spus Adrian Moldovan.

sportulbistritean.ro

 | 275 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *