Adrian Crișan, victorie importantă în campionatul Franței! De mâine, va fi cetățean de onoare al județului!

Bistrițeanul Adrian Crișan a câștigat ieri meciul decisiv în victoria echipei lui din ultima etapă a anului în prima ligă de tenis de masă din Franța. La Romagne SS a învins cu 3-2 pe Roanne LNTT și își păstrează poziția a doua în clasament, la 4 puncte de primul loc, cu șanse mari la titlu.

Crișan a pierdut primul meci cu un chinez, pe care l-a condus cu 2-0 și 7-4, dar a făcut senzație în meciul decisiv, la scorul general de 2-2. A bătut cu 3-0 un francez de 20 de ani, Andrea Landrieu, mare speranță a tenisului de masă din hexagon, fost campion european de cadeți.

La Romagne este o comună cu 1500 de locuitori lângă Nantes, care are echipă de baschet în prima divizie și un centru puternic de tenis de masă. Finanțarea vine în cea mai mare parte de la consiliul regional, adică de la stat, care susține doar clubul de tenis de masă cu peste 100.000 de euro anual. Acum 3 ani, a fost construită o sală nouă, modernă, (FOTO), în care se poate juca la 16 mese, iar partidele din campionat sunt urmărite de sute de spectatori (VIDEO).

Adrian Crișan va fi prezent mâine dimineață la festivitatea organizată de Consiliul Județean la Hotelul Metropolis, unde va primi titlul de cetățean de onoare.


 | 830 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *