Adrian Crișan și-a găsit jumătatea! Are planuri mari la Bistrița: se însoară și își deschide o cofetărie!

“Crișan, îmi pare bine! Da? Și eu, tot Crișan, Diana Crișan, ce coincidență!”. Acest schimb de replici a fost, probabil, suficient pentru ca Adrian Crișan și o  domnișoară din Oradea, absolventă cu 9 la Științe Economice, să simtă fiorul unei iubiri la prima vedere! Se întâmpla la Cluj, acum doi ani și jumătate, cu ajutorul unei cunoștințe comune. Și de atunci nu s-au mai despărțit. Anul trecut, ea s-a mutat cu el în Germania și au mare grijă unul de altul printre străini.

Sărbătorile le-au petrecut în România, jumătate acasă la ea, în Bihor, jumătate la Bistrița. De Crăciun, Adi i-a cerut mâna și spune că a avut cele mai mari emoții din viața lui. “Niciodată nu mi-au tremurat genunchii atât de tare. La niciun meci, vreodată, n-am simțit că nu mai pot sta pe picioare. I-am dăruit un inel mic, frumos, așa cum știam că îi place ei”, povestește cel mai mare jucător român de tenis de masă. Apoi, la Bistrița, au stabilit și data nunții: 15 iunie!

Și-au făcut și multe planuri de viitor. Au de gând să mai rămână în Germania până în 2016, când Adrian își termină contractul cu Werder Bremen. Apoi se vor întoarce în România și se vor stabili la Bistrița. El ar vrea să devină antrenor iar ea se va ocupa de afaceri. Deja au pus bazele primei investiții, o cofetărie pe pietonal. “Împreună cu fratele meu, Răsvan, vom deschide săptămâna viitoare o cofetărie. Sperăm să devină în scurt timp cea mai frecventată din oraș, cu prăjituri foarte bune, pe gustul tuturor”, zice Crișan, încrezător în spiritul de afaceri al viitoarei sale soții dar și al fratelui său.

Altfel, anul 2013 a fost foarte bun pentru Adrian Crișan. A câștigat campionatul Germaniei și al 10-lea titlu național în România. E un record absolut, pe care și l-a dorit dintotdeauna. A primit și titlul de cel mai bun sportiv al anului în landul Bremen, un titlu câștigat în trecut și de marele fotbalist Rudi Voller. “A fost un an bun și îmi doresc să fie la fel și 2014. Să ajung cât de departe în Liga Campionilor cu Werder Bremen. Săptămâna viitoare jucăm în sferturile de finală. Și apoi să facem o nuntă frumoasă”, își propune Adi, un om care reușește să își păstreze același caracter exemplar, atât în sala de tenis cât și în afara ei.

Adrian Linca

 | 271 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *