Adrian Crișan s-a întors de la Rio. Ce planuri are sportivul

Bistrițeanul Adrian Crișan s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a reușit să ajungă în optimi la tenis de masă, la simplu.
 
Crișan a povestit, într-o conferință de presă, cum a fost experiența din Brazilia. 
 
"Am început aici la Bistrița, la vârsta de 6 ani, nu pot decât să mulțumesc clubului la care activez de 30 de ani. Mi-am dorit de la primele Jocuri Olimpice să fac cât mai mult, am acumulat experiență și se pare că la 36 de ani m-am simțit foarte bine când am jucat. Am avut și problema cu accidentarea de anul trecut, când aproape 9 luni nu am putut să mă antrenez. Pentru Rio m-am pregătit foarte bine, am vrut să îmi ating aceiași performanță, minim ca cea de la Londra. A trebuit să o iau din primul tur, deoarece nu mai aveam clasamentul mondial, să am o tragere la sorți mai bună, știam treaba asta dinainte. Am luat-o din primul tur după cum ați văzut am avut o tragere la sorți foarte grea. Am câștigat 3 meciuri, dar din păcate mă aștepta campionul olimpic, care are trei medalii de aur la Jocurile Olimpice. Am fost aproape în fiecare set, dar din păcate a trebuit să mă recunosc învins", a spus Adrian Crișan.
 
Sportivul, aflat la a 5-a ediție a JO din carieră, a anunțat și ce planuri de viitor are. "Probabil o să mai joc încă un an la echipa mea din Franța, la echipa națională, după care intenționez să mă retrag și să revin la Bistrița, alături de domnul antrenor Marian Filipaș și ceilalți antrenori, dacă se poate", a spus Adrian Crișan.
 
"Nu este ieșit total din calcul Tokio 2020, mai aștept încă, dar sunt aproape sută la sută că nu mai particip. Aștept anul acesta să văd cum o să joc la Campionatul European, mai am un an de joc în Liga Franceză, vreo 20 de meciuri, o să joc și la câteva competiții internaționale", a spus Adrian Crișan.
 | 756 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *