Adrian Crișan e cu o mână pe Cupa ETTU, un fel de Cupa UEFA a tenisului de masă!

Bistrițeanul Adrian Crișan împlinește astăzi 37 de ani și aseară și-a făcut un cadou frumos cu această ocazie. A câștigat cu 3-0 un meci din partida echipei lui, Stella Sport Romagne cu Vaillante Sport Angers, ambele din Franța.

A fost prima manșă a finalei Cupei ETTU, a doua competiție ca valoare în Europa după Liga Campionilor. Echipa lui Crișan a câștigat întâlnirea cu 3-0 după ce și coechipierii lui, asiaticii Wei și Chen,  au câștigat cu 3-0, respectiv 3-1.

Cu 9-1 la seturi, Stella Sport Romagne, chiar dacă va pierde cu 3-0 partida retur, are nevoie doar de două seturi câștigate în acel meci, programat în 12 mai. Cu alte cuvinte, e greu de imaginat că Adrian Crișan și ai lui vor rata șansa de a pune mâna pe trofeu.

”N-am câștigat nicioadă o cupă europeană. Am ajuns odată în finala Champions League pe când jucam la Ochsenhausen, în Germania, dar am pierdut. Ar fi o mare bucurie pentru mine”, spune Crișan, care nu de mult și-a prelungit pe încă doi ani contractul la echipa ce se bate la titlu în prima ligă franceză. 

 | 676 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *