Adio, Liga 1! Gloria a pierdut orice speranță! Toate echipele promovate au primit licența!

Gloria își poate lua definitiv gândul de la Liga 1. Retrogradată din punct de vedere sportiv, gruparea bistrițeană mai spera să rămână în Liga 1 la masa verde, în cazul în care măcar una dintre echipele promovate din Liga 1 nu și-ar fi luat licența. "Eu cred că mai avem șanse în proporție de 30 la sută", spunea luni, Vasile Urs, la "Corner", bazându-se pe unele informații conform cărora Săgeata Năvodari sau chiar ACS Poli Timișoara n-ar primi licența.

Însă, aseară, FRF a declarat încheiat procesul de licențiere pentru cluburile din Liga a 2-a care au solicitat licență pentru participarea la campionatul național Liga I, în sezonul 2013-2014, primind licență atât echipele care au promovat din punct de vedere sportiv, Fotbal Club Botoșani (Seria I), Asociația Fotbal Club Săgeata Năvodari (S I), Asociația Sport Club Corona 2010 Brașov (S II), Asociația Club Sportiv ACS Poli Timișoara (S II), cât și echipe care au terminat în afara locurile promovabile, Clubul de Fotbal Brăila SA (S I), Clubul Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea (S II), potrivit site-ului FRF.

Cu alte cuvinte, Gloria nu mai are nici o șansă reală la Liga 1. Doar câteva scenarii fantasmagorice în care Steaua ar fi retrogradată sau alte situații speciale ar mai putea ține Gloria în A. Decizia de retrogradare a Gloriei nu e confirmată oficial, urmând să se ia într-o ședință de Comitet Executiv al FRF.

sportulbistritean.ro

 | 167 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *