ACF Gloria 1922 e pe moarte! Trăiască FC Gloria, reactivată astăzi!

Comitetul Director al Gloriei s-a reunit deja de două ori după anul nou și caută soluții pentru salvarea clubului!

 

În prima reuniune, organizată săptămâna trecută, s-a decis intrarea în insolvență a societății ACF Gloria 1922. Înglodată în datorii, societatea licențiată pentru liga 1 va primi astfel șansa de a se reorganiza fără mari presiuni din partea creditorilor. De asemenea, s-a luat în discuție cererea președintelui Pădureanu de a trece în linia a doua și de a fi înlocuit de directorul Alexandru Hatfaludi, așa cum sportulbistritean.ro anunța încă de la începutul lunii decembrie. ”Nu știm ce poziție va avea Jean Pădureanu, dar cu siguranță se va implica în treburile clubului. Decizia finală va fi luată în Adunarea Generală, ce se va organiza până la sfârșitul acestei luni”, declară Constantin Sănduță, vicepreședintele Gloriei.

 

În cea de-a doua ședință, desfășurată astăzi, comitetul director și-a concentrat atenția pe un plan paralel cu cel al insolvenței. Șefii Gloriei vor să dea o mare atenție unei societăți înființate acum 7-8 ani, menită să se ocupe în principal de copii, juniori și tineret, societate trasă pe linie moartă în ultimii ani. Sub numele de FC Gloria, va fi reîntărit centrul de copii și juniori și se va forma o echipă de Liga a 4-a cu obiectivul clar de a promova în Liga a treia.

 

Până una alta, în insolvență, Gloria va continua acest campionat iar la finalul lui se va decide în ce ligă va juca la toamnă. Reunirea lotului este programată în 10 ianuarie, însă antrenorul Nicolae Manea nu știe pe ce jucători va putea conta. ”Și-au depus memorii mulți dintre ei și sunt foarte curios cine se va mai întoarce la Bistrița”, spune tehnicianul, care astăzi a închinat un pahar de șampanie cu șefii Gloriei, la finalul comitetului director.

Adrian Linca

 

Adrian Linca 

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *