Academia de Fotbal Gloria, plan nou, cu bătaie lungă!

AF Gloria a avut un parcurs oscilant în ediția 2016-2017 a ligii a 4-a. Dacă la început toată lumea se gândea la o posibilă promovare, se pare că planurile ”academicienilor” s-au modificat pe parcurs.

Președintele Alexandru Hatfaludi și antrenorul Adrian Florea, neavând sprijinul necesar pentru un buget de ligă superioară, au făcut un plan de viitor cu bătaie lungă, urmând să crească tinere talente din județul nostru. 

Se vor baza pe jucători până în 25 ani, scheletul fiind format din jucători din sezonul trecut, urmând a fi promovați, ca și în ultimele etape din campionatul recent încheiat, juniori 2001-2003 din cadrul clubului, antrenați la grupele de juniori de către Adrian Florea, Dorel Zegrean și Valer Săsărman.

Un proiect care vizează formarea în câțiva ani a unui schelet pentru o echipă competitivă în ligile superioare.

Pe această cale, conducerea clubului vrea să mulțumească spornsorilor pentru sprijinul acordat și  să-i asigure pentru viitor că activitatea va continua în condiții optime pentru performanță.

Cu părere de rău, putem spune, se pare, că în următoarea perioadă vom rămâne tot în coada județelor, fără nici un club din județul nostru în primele trei ligi din România.

  

 | 684 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *