A spart gheața! Iosif Ureche, locul 3 în etapa din Slovacia!

În weekend-ul trecut s-a desfășurat cea de-a treia etapă din cadrul Dunlop Romania Superbike 2014, ROSBK, la care echipa moto bistrițeană, Crazy Snails Racing Team a participat doar cu pilotul prioritar Iosif Ureche.

După primele două etape în care Iosif a fost vitregit de șansa de a se lupta pentru o treaptă a podiumului, ghinionul a fost spart. Iosif a reușit, după o cursă palpitantă, clasarea pe a treia poziție a podiumului la clasa regina SBK.
Anul acesta, pentru participarea în campionat, Iosif beneficiază și de susținerea Primăriei Municipiului Bistrița și a Consiliului Local al jud. Bistrița-Năsăud.

Contactat, Iosif Ureche a declarat în exclusivitate pentru Bistrițeanul.ro: “sunt foarte fericit pentru rezultatul obținut. Era cazul să se spargă și ghinionul meu, după ce la prima etapă am fost atins de către un concurent israelian fiind aruncat în decor iar la cea de-a doua etapă motorul motocicletei mele a cedat, am reușit, nu fără eforturi considerabile însă, clasarea pe poziția a treia a podiumului clasei regina. A fost o etapă foarte solicitantă deoarece am ajuns la circuit, fără să fi probat înainte noul motor montat pe motocicletă. Într-un final, deși nu am reușit aducerea motocicletei la capacitatea maximă de funcționare, recompensa a fost pe măsură când am teminat al treilea, după reprezentanții celor două mai puternice echipe din campionat.”

De asemenea, team managerul Crazy Snails Racing Team, Mihai Ilieș a ținut să precizeze:“dorim să aducem mulțumiri tuturor sponsorilor noștri și de-asemenea tuturor celor care ne sunt alături și ne încurajează în permanență atât personal cât și prin intermediul rețelelor de socializare online, atunci când suntem departe, la etape.
Este o satisfacție enormă pentru noi obținerea, în sfârșit a unei trepte a podiumului, după ghinioanele primelor etape.
Următoarea participare va fi  peste mai puțin de trei săptămâni, pe faimosul și îndrăgitul circuit de la Brno, Cehia, unde echipa noastră va fi prezentă cu întregul efectiv format  din cei trei piloți, Iosif Ureche, Ovidiu Marian și Nicolae Hoha, acoperind trei din cele patru clase din cadrul Dunlop Romanian Superbike.”

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială: https://www.facebook.com/crazysnailsbistrita

 | 1.080 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *