A plecat la Liga a treia și a ajuns în Liga 1! Bârgăuanul Raul Avram a semnat cu FC Vaslui!

După ratarea promovării în liga a treia, Raul Avram, portarul echipei Heniu Prundu Bârgăului, a hotărât să-și încerce norocul la o echipă din liga a treia. A început pregătirile cu Știința Miroslava, echipă din liga a treia din județul Iași, echipă care ieri seară a jucat un joc de verificare împotriva echipei de prima ligă FC Vaslui.

Evoluția bună a lui Avram a făcut conducerea tehnică a vasluienilor, aflată în criză de portari, să-i propună să evolueze la echipa vasluiană. Luat prin surprindere, la început a crezut că este o glumă, dar când a realizat că lumea vorbea foarte serios, a acceptat fără să stea pe gânduri. După o noapte în care visele păreau să se transforme în realitate, Raul Avram a semnat un contract valabil patru ani cu echipa FC Vaslui.

Raul Avram:”După ce am ratat promovarea în liga a treia mi-am propus să caut o echipă de liga a treia unde să joc fotbal. Am ajuns la Știința Miroslava o echipă din județul Iași, a cărui antrenor avea relații cu cei din conducerea echipei FC Vaslui. Așa am ajuns să jucăm un amical cu ei, și de acolo totul parcă este un vis frumos din care nu vreau încă să mă trezesc. Am semnat un contract valabil patru ani de zile, dar greul de acuma începe, pentru că am ajuns la o echipă foarte bună din campionatul nostru. Va trebui să muncesc enorm pentru a nu dezamăgii încrederea pe care mi-au acordat-o staff-ul tehnic”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 707 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *