A meritat efortul! Uite câți bani au primit Csengheri și Martin pentru medaliile de la europene!

Bistrițenii Monica Csengheri și Răzvan Martin, medaliați la Campionatele Europene de la Split,desfășurate acum o lună, au fost răsplătiți cu sume consistente de către Ministerul Tineretului și Sportului.

Astăzi, la sediul MTS, ministrul Marius Alexandru Dunca a premiat delegația României la aceste europene cu suma totală de 1.750.000 de lei.

Monica Csengeri a primit 51.500 lei pentru o medalie de aur (smuls) și două de argint (aruncat, total). Răzvan  Martin a primit 37.000 lei pentru o medalie de argint (total) și două de bronz (smuls, aruncat).

România a luat la Split 17 medalii, în afara bistrițenilor laureați fiind Elena Andrieș, Bianca Molie, Loredana Toma, Ilie Ciotoiu și Dumitru Captari, fiecare primind sume între 20.000 de lei și 74.000 de lei.

Elena Ramona Andrieș a fost răsplătită cu 24.750 lei, Mădălina Bianca Molie s-a ales cu 19.500 lei, Loredana Elena Toma a fost recompensată cu 74.000 lei, Ilie Constantin Ciotoiu a fost premiat suma de 24.750 lei, Dumitru Captari a încasat 66.500 lei, iar

''Este o onoare și o bucurie pentru mine, în calitate de ministru al Tineretului și Sportului să premiez sportivii care au obținut o performanță deosebită în Croația. Este un rezultat frumos, care merită toată admirația noastră. Voi sunteți exemple pentru generația tânără. Ați sacrificat poate tinerețea dumneavoastră pentru a ne bucura pe noi, pentru a obține ceva în contul României. Vreau să mulțumesc antrenorilor pentru ce au făcut — dumneavoastră ați șlefuit aceste diamante. Ați făcut o munca marcată de seriozitate și profesionalism, de care avem mare nevoie acum. Vrem să ne aduceți noi bucurii. Felicitări pentru tot!'', a declarat ministrul, preluat de agerpres.ro

 | 718 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *