A fost pe Nou Camp la El Clasico: ”S-au bucurat degeaba, tot Barca e campioană”

John Runcan, un bistrițean care iubește Barcelona la nebunie, a fost aseară pe Nou Camp la meciul cu Real Madrid. ”Nu ratez astfel de meciuri. Merg în fiecare an la partidele mai importante”, spune Runcan și într-adevăr se poate lăuda că a văzut pe viu multe dintre partidele Barcelonei,din campionat ori din Liga Campionilor.

E adevărat, profită și de abonamentul unui prieten care e ”socios”. Nu că n-ar avea bani destui să intre la meciuri, fiindcă e un om de afaceri de succes. Însă n-ar găsi întotdeauna bilete la partidele mai tari, acestea fiind vândute cu mult timp înainte.

”Am intrat cu abonament dar am văzut oameni care au dat peste 1000 de euro pe un bilet la partida de aseară. A fost ceva inimaginabil. Un spectacol cum rar poți vedea ca iubitor al fotbalului. Un eveniment organizat într-un mod extrem de civilizat, un meci de cel mai înalt nivel. N-am suferit la final, fiindcă Barca e pe primul loc și tot ea va fi campioană”, ne-a mai spus John.

El și-a îmbrăcat în echipamentul Barcelonei și echipa pe care o susține în Liga 1 de pe sintetic. E jucător de bază la Extratereștrii și e pe primul loc în Campionatul Municipal. Are experiența meciurilor jucate la Năsăud și Feldru, însă nu a ajuns la un nivel înalt ca fotbalist. Dar ca suporter își împlinește toate visele. Va fi în tribună și marți  la meciul Barcelona – Atletico, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și așteaptă cu mare încredere o calificare în semifinale. 


 | 2.048 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *