A fost condamnat la 23 de ani de pușcărie! Dezvăluiri șocante din viața lui Tibi Ușeriu!

Tibi Ușeriu, câștigătorul maratonului de la Cercul Polar, s-a hotărât să facă o serie de dezvăluiri stupefiante din viața lui.

”Lumea mă știe drept alergător de anduranță. Ce nu știe, însă, e povestea vieților mele paralele. Am fost pe rând: slugă la ciobani pe Bârgaie, porcar în armata română, azilant politic în Berlin, pizzar într-un restaurant italian, bodyguard la un interlop sârb, martor într-o galerie de alba-neagra în Gran Canaria și autor de jafuri armate.

Am evadat din două închisori europene, dar nu și din a treia. Vânat prin interpol, am devenit client al unei pușcării de maximă securitate. Drept urmare, timp de aproape 10 ani am lipsit la apel din propria tinerețe, închis complet singur între 4 ziduri albe, foarte groase”, asta e esența mărturisirilor lui Tibi Ușeriu, detaliate în peste 200 de pagini dintr-o carte printată în Germania și pe care se pregătește să o lanseze.

El descrie în această carte, cu amănunte picante, o parte din trecutul său de infractor de drept comun. ”Am primit o pedeapsă inițială de 23 de ani pentru mai multe jafuri și tentativă de omor. Apoi a apărut o lege, odată cu intrarea României în UE și pedeapsa s-a redus automat la 13 ani. Fiind considerat un șef de bandă periculos, m-au închis într-o pușcărie de maximă securitate mai bine de 9 ani”, povestește maratonistul de azi.

Cartea este de-a dreptul șocantă prin dezvăluirile pe care Ușeriu le face și prin suferința pe care, mărturisește el, a traversat-o.

”Eu eram un tânăr șmecher care, înainte de a fi fost prins, mă mișcam lejer între Viena și Madrid în mașini beton (furate, normal), spălam sume mari în cazinouri și aveam legături strânse cu interlopi internaționali. Eram pe cai mari. Aveam acces la arme de diferite calibre, știam aur îngropat în secret și fete frumoase la liber. Cum naiba să mă îngrop într-un ONG ecologist? Ce să fac eu acolo? Să înnebunesc plantând copăcei și salvând planeta de la dezastru?” se întreba Ușeriu în timpul unei vizite pe care fratele său, Alin, i-a făcut-o la pușcărie, propunându-i un job la Tășuleasa, pentru când va fi liber.

Cei care au auzit de mine după ce am câștigat 6633 Arctic Ultra vor descoperi povestea mea așa cum n-o știe și n-a auzit-o nimeni, niciodată”, scrie Ușeriu pe una dintre coperțile cărții intitulate ”27 de pași”, pe care o va lansa miercuri 22 februarie 2017, la Hotelul Metropolis din Bistrița (ora19.00) și joi la Cluj – Napoca, înala de conferințe din cadrul The Office (parter), B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 77, ora 19.00.


 | 2.062 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *