2500 de lei adunați la Cupa Generozității! ISU a câștigat trofeul!

Trei ore de fotbal într-o atmosferă relaxată, 6 echipe și o gazdă perfectă, Baza Alex, au fost ingredientele unei ediții reușite a Cupei Generozității. Primăria, Poșta, ISU, Justiția, Medicii și Presa și-au trimis reprezentați cu suflet mare, care au înțeles scopul acestei acțiuni, acela de a îmbina utilul cu plăcutul.

Fiecare participant a donat cât a simțit de cuviință, bani, cărți, jucării sau haine. Donații care vor merge spre câteva familii necăjite. S-au strâns în jur de 2500 de lei, la capătul unui eveniment deja consacrat, aflat la ediția cu numărul 11. 

Pe teren, ISU a fost de neînvins. 4-3 cu Poșta, 2-0 cu Presa, 6-0 cu Medicii și 4-0 în finală cu Primăria, acestea au fost rezultatele cu care "fotbaliștii de urgență" au câștigat primul loc. În finala mică, Justiția avocatului Petra a învins cu 7-2 echipa medicilor lui Marius Pop și a prins locul 3.

În cadrul festivitatății de premiere, i-a fost înmânată o parte din bani unei jucătoare de tenis de masă, Tania Plăian. La 13 ani, aceasta are rezultate importante la categoria ei de vârstă și a fost aleasă de organizatori pentru premiul special al ecestei ediții.

"Am reușit din nou să ne simțim bine și să strângem o sumă consistentă, care va face sărbătorile mai frumoase pentru câțiva copii cu probleme. Le mulțumesc tuturor celor care au participat, în special celor de la Baza Alex, care ne-au dat tot concursul", a spus Marius Pop, la finalul întrecerii.

sportulbistritean.ro


 | 108 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *