K1: PFG Bistrița – 6 victorii la Cupa Petrești

Sportivi de la Profesional Fight Gym au participat sâmbătă la „Cupa Petrești”, un turneu cu peste 300 de sportivi amatori –  copii, juniori și seniori.

Din cei opt sportivi bistriteni antrenați de Ionel Burduhos, 6 au reușit să obțină victoria, doi fiind la primul lor meci.

Morar Gabi – categoria 85 kg seniori își face debutul cu dreptul și obține o victorie spectaculoasă cu un meci foarte tehnic- adversarul său fiind numărat de două ori în prima repriză

Nicu Buzilă – isi face debutul cu o victorie dupa doar două luni de antrenament el fiind al doilea sportiv care provine din proiectul ” Cautam si antrenam campionii la ei acasă” si se antrenează la PFG TELCIU.

Habalau Andrei – obține două victorii la  copii 10-12 ani. El se pregătește la PFG Șieu la fel in proiectul mai sus menționat „C.Ș.A.C.L.E.A”

Ceolceri Ionut-  la juniori 16 ani 75 kg termină meciul fără decizie din cauza unei lovituri interzise a adversarului care i-a facut o mică accidentare la arcadă.

Tatarusanu Adrian – la categoria copii 12 ani 40 kg pierde meciul la puncte.

Urmatorii 3 sportivi continuă sirul de victorii dupa competiția de la Vaslui de săptămână trecuta.

Manu Ianos- la categoria 14 ani 45 kg se impune clar in prima repriză iar cireașa de pe tort vine  cu o lovitură de picior la nivel superior(  high kick)

Varga Roberto  – dupa un meci foarte echilibrat obține victoria la puncte la categoria 65 kg 16 ani.

Varga Raul – se impune clar la categoria 37 kg 13 ani.

 | 456 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *