Handbal, Liga Florilor: Slabe sub ochii lui Rasmussen! Gloria pierde la 7 goluri cu Vâlcea!

Gloria a pierdut și al doilea meci din cele două etape care s-au disputat la Cluj.  După înfrângerea la 5 goluri în fața echipei din Baia Mare, bistrițencele au terminat cu minus 7 goluri partida în fața echipei din Râmnicu Vâlcea.

Înfrângerea s-a consumat chiar sub ochii viitorului antrenor, Kim Rasmussen, care a venit la Cluj-Napoca anume pentru a-și vedea pe viu viitoarea echipă.

Și, mai mult ca sigur, s-a lămurit. Echipa e resemnată, blazată, fără atitudine și busolă. În absența coordonatoarei Laura Pristăvița (probleme medicale) și rămasă și fară căpitanul Dana Rațiu – accidentată în prima parte a meciului, Gloria s-a zbătut ca un pește pe uscat în acest meci. A reușit să egaleze în primele minute din repriza a doua, dar jucătoarele lui Pera au apăsat ușor pe accelerație și s-au dus repede într-un avantaj lejer pe tabelă. Iar pe final au lăsat senzația că nu pot pierde victoria încă două zile și două nopți dacă se mai juca acest meci.

S-a încheiat 27-20 în favoarea vâlcencelor și Bistrița e pe 8, la egalitate de puncte cu Zalăul, de pe 9. Și are mici speranțe de a mai prinde un loc de cupe europene în acest sezon, cu tot șocul pe care echipa l-a primit prin demiterea lui Horațiu Pașca.

Au marcat: Dincă, Ilyna, Vasileuskaya – câte 5, Moroianu – 2, Costa, Tetean, Elisei – câte unul

Următoarele 3 etape se joacă la Vâlcea și Gloria are cu Brăila, CSM și Cisnădie.

 | 1.838 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *