Handbal: Și-au revenit! Gloria bate Craiova fără drept de apel!

Gloria a câștigat clar, la 5 goluri, 28 – 23, cu SCM Craiova, într-un meci disputat astăzi la București, în cadrul etapei a 11-a din Liga Florilor.

Bistrițencele au arătat că înfrângerea din etapa trecută a fost un accident și au dominat această partidă de la cap la coadă. Au condus cu 12-7 la pauză, având în portărița Darly de Paula un adevărat paznic al porții. În partea secundă și-au păstrat tonusul și diferența pe tabelă, chiar dacă echipa din Craiova a avut câteva tentative de a reveni.

Nicoleta Dincă a fost cea mai bună marcatoare a Bistriței, cu 7 goluri, urmată de Rodriguez cu 6 și Moroianu cu 5 goluri. Au mai marcat: Costa 4, Ilyna 2, Vasileuskaya, Pristăvița, Savchyn și Szabo, câte unul

”Ambele echipe au chinuit handbalul. Mai mult Craiova, care este o echipă plăpândă. Din păcate avem un parcurs sărac din toate punctele de vedere. Vom încerca să recuperăm din puncte și urcăm în clasament” a declarat Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, la final.

Cel mai important e că sunt mândră de echipa mea, după un meci în etapa trecută care nu ne-a avantajat deloc. Sper să creștem de la meci la meci și să le câștigăm pe toate până la final ”, a spus Nicoleta Dincă.

”Mă bucur că am reușit să trecem peste șocul de runda trecută, să demonstrăm că avem caracter. Mă bucur că am mai îndulcit din necazul suporterilor. E bine că am reușit să câștigăm în fața unei contracandidate. Am reușit la pauză să ne găsim cadența pe atac și acolo s-a făcut diferența. Din păcate urmează o lună de pauză. Programul ăsta în salturi nu e bun pentru nimeni. ”, a spus Horațiu Pașca

 | 649 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Pasca e in salturi …cu EA !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *