18 Medalii la Campionatele Naționale de Haltere

Rezultate bune pentru halterofilii bistrițeni la Campionatul Național de Seniori la Haltere, competiție ce s-a desfășurat săptămâna trecută la București. Bistrițenii de la Clubul Sportiv Municipal au reușit să obțină un total de 18 medalii, dintre care 3 de aur, 12 de argint și 3 de bronz.

Anca Scridon a obținut trei medalii la categoria 53 de kilograme și trei recorduri naționale, la smuls, aruncat și total. La categoria 53 de kilograme, Mihaela Spătaru, sportivă antrenată de Mugur Saranciuc și născută în 1992, cadetă care a concurat la seniori, a obținut trei medalii de bronz. Mihaela Spătaru se află la prima competiție pentru CSM Bistrița, sportiva fiind adusă de la Bacău.

La categoria 75 de kilograme, Mariana Dumitrașcu a obținut trei locuri II.

La băieți, Răzvan Martin a concurat la categoria 69 de kilograme, reușind trei medalii de argint. La categoria 105 kilograme, Mircea Flămând, sportiv antrenat de Ovidiu Fătu și Adrian Chivu, a obținut 3 medalii de argint.

”Au fost rezultate bune pentru începutul de an. Ne așteaptă un an foarte greu și aici mă refer la Campionatele Europene de Seniori, care se vor desfășura în luna aprilie la București și unde vom participa cu Marius Gâscan, Răzvan Martin și Gabriel Sâncrăian” a declarat antrenorul Mugur Saranciuc.

CSM, cel mai bun club din țară la haltere

Clubul Sportiv Municipal Bistrița a fost desemnat cel mai bun club din țară la haltere. Clasamentul s-a făcut în funcție de rezultatele obținute pe plan național, în competițiile anului 2008. Sportivii legitimați la CSM Bistrița și antrenați de Mugur Saranciuc, Ovidiu Fătu și Adrian Chivu au obținut la competițiile interne un total de 28 de medalii de aur, 14 de argint și 9 de bronz. Principalii artizani ai rezultatelor cu care Bistrița a devansat cluburi mari din țară la haltere, precum Steaua, Dinamo, Botoșani au fost Anca Scridon, Răzvan Martin, Gabriel Sâncrăian, Marius Gâscan, Mariana Dumitrașcu și Mircea Flămând.

Anca Scridon e pe val

Halterofila Clubului Sportiv Municipal Anca Scridon e în mare formă. Cu trei medalii și trei recorduri la Campionatul Național de Seniori, sportiva reprezintă o mare speranță pentru halterele bistrițene. ”Anca Scridon a reușit o performanță foarte bună și e pe val. Performanța de 77 de kilograme pe care a reușit-o ne dă speranțe pentru Campionatul European. Cu acest rezultat are șansa să obțină un loc doi sau cel puțin o medalie de bronz”, a declarat antrenorul Ovidiu Fătu.

 | 429 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On