18 medalii, două cupe și locul 3 pe echipe pentru CS Tibi la Cupa Sprint Sfântu Gheorghe

CS Tibi a participat în 5 octombrie 2013 cu un lot de 14 înotători (născuți între 2006 – 2002) la Cupa Sprint Sfântu Gheorghe, ediția a III-a.

Au participat: Carțiș Horia, Farkas Cristopher, Balazs Iulia, Bora Carla, Iona Beatrice, Olaru Luca, Staicu Maia, Mureșan Denis, Popescu Robert, Drăgan Daria, Gherman Sorana, Moldovan Cătălina, Å¢îra Daria, Ropan Ștefan însoțiți de rerezentanții clubului Tiberiu Horgoș și Marian Paul Oltean.

Conform organizatorilor, au fost înscriși aproximativ 150 de înotători de la cluburi sportive din țară și străintate, precum Delphin Constanța, Luna Brașov, Performer București, Tibi Bistrița, Septimia Odorhei, LPS Bacău, Municipal Brașov, Swimming Club Etar Bulgaria și Ciprian Sfântu Gheorghe.

Sportivii clubului au obținut 18 medalii, 5 de aur, 9 de argint și 4 de bronz.

Au obținut medalii:

–          Sorana Gherman: aur la 50 m liber, spate, fluture și bronz la 50 m bras;

–          Bora Carla: aur la 50 m liber, spate;

–          Ropan Ștefan: argint la 50 m liber, bras, spate, fluture;

–          Popescu Robert: argint la 50 m liber, spate;

–          Iona Beatrice: argint la 50 m liber, spate;

–          Moldovan Cătălina: argint la 50 m bras;

–          Balazs Iulia: bronz la 50 m liber;

–          Mureșan Denis: bronz la 50 m liber.

–          ștafeta 6×50 m liber (3 fete + 3 băieți) în componența: Bora Carla, Popescu Robert, Mureșan Denis, Moldovan Cătălina, Gherman Sorana, Ropan Ștefan.

Pe baza punctajului acumulat în probe au obținut cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei Bora Carla (fete 2005) și Gherman Sorana (fete 2002), iar CS Tibi a ocupat locul 3 în clasamentul echipelor.

Președintele clubului Tiberiu Horgoș a declarat: “Felicit toți sportivii care au participat. Ca de obicei, în spiritul competiției, trebuia să evidențiez câțiva dintre sportivii noștrii dar de data aceasta având în vedere timpii obtinuți, progresul înregistrat, medaliile obținute dar și faptul că am facut deplasarea în ziua concursului consider că trebuie să îi evidențiez pe toți sportivii clubului participanți la competiție. Din păcate performanțele celor mai mici au fost afectate de faptul că au facut deplasarea în ziua concursului. Regret că motive medicale au făcut ca să nu reușim să deplasam întreg lotul înscris. Consider că atracția concursului a fost lupta în cele 4 probe între sportivul nostru Ropan Ștefan și campionul național la aceste probe Stan Leon (deține și recordul național la 50 m fluture), în acest moment cel mai bun sportiv din țară la categoria n. 2002, lupte pe care deocamdată sportivul nostru le-a pierdut, dar suntem încrezători că lucrurile se pot schimba.”

 


 | 389 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *