17 medalii de aur pentru karatiștii bistrițeni la naționalele de kyokushin

 

Rezultate foarte bune obținute de sportivii bistrițeni la Campionatul Național de karate kyokushin, competiție pentru juniori și tineret desfășurată în Sala Polivalentă din Bistrița.

CS Karate Bistrița a reușit obținerea a 47 de medalii, dintre care 17 titluri de campion național. Sensei Radu Sângeorzan spune că cea mai importantă performanță în urma acestui concurs este medalia de argint și calificarea lui Marius Pașcu (CS Karate Bistrița), la Campionatul European de Tineret, competiție care se va desfășura la sfârșitul lunii mai în Belgia.

„Știam că va fi o competiție cu foarte mulți participanți. Important e că, la final am obținut cele mai multe medalii dintre toate cluburile participante, 47 de medalii și 17 titluri naționale. Eu mi-am propus să participăm la Campionatele Europene din Belgia cu doi sportivi și un arbitru, de la clubul nostru. Al doilea sportiv care ar putea participa, pe lângă Pașcu, este Andreea Florea”, a declarat sensei Radu Sângeorzan. Dintre sportivii bistrițeni s-au mai remarcat Georgia Bălan cu două titluri de campioană națională (kata și kumite) la juniori și Cristiana Chirlejan (locul I la kumite și locul II la kata).

sportulbistritean.ro

 

 | 158 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *