13 medalii pentru CS ILYO la Naționalele de Taekwondo. 5 titluri de campion național!

13 medalii au obținut sportivii bistrițeni de la CS ILYO la Campionatul Național de Taekwondo WTF pentru copii și cadeți, competiție desfășurată în perioada 8-9 iunie, în Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. La concurs au participat 33 de cluburi din țară, cu un total de 480 de sportivi.
 
 
Bistrițenii s-au întors acasă cu 5 medalii de aur, obținute de sportivii Robert Mureșan-Ștefănuțiu, Paul Danci, Dănuț Gabriel Folfă, Dan Alexandru Cantor (la luptă) și Ionela Liana Musteață la speed-kick. Medaliile de argint, 7 la număr, au fost obținute de Ștefan Vasile, Ionela Liana Musteață, Diana Gabriela Fiscutean, Florin Anca (luptă), Mihai Bura, Corina Andreea Haidău, Diana Gabriela Fiscutean (speed-kick). De asemenea, o medalie de bronz a obținut, la luptă, Ana Maria Găină. 
 
"Am fost prezenți cu un lot de 15 sportivi, majoritatea sportivilor au disputat câte 4-5 meciuri. Rezultatele sunt foarte bune, o prestație foarte bună a sportivului Robert Mureșan Ștefănuțiu, care este la al cincilea titlu de campion național consecutiv, 3 la poomsae și două la luptă, plus multiplele titluri naționale la dublu și la triplu și cele două medalii de bronz la Campionatele Mondiale. Clubul este mulțumit de prestația tuturor sportivilor, remarcându-se în special Robert Mureșan Ștefănuțiu, Paul Danci, Dan Cantor, Dănuț Folfă și Liana Musteață. Chiar dacă nu au reușit să obțină medalii, au avut o prestație bună sportivii Raul Mario Filip, Adrian Bogdan Negrea și Iulian Roman", spune Marius Muti, președintele CS ILYO Bistrița.
 
 
 
"Conducerea Clubului Sportiv ILYO mulțumește părinților pentru sprijinul acordat precum și familiilor Ștefănuțiu- Mureșan George și Anamaria (managerii Geoplast), Riti Lucian și Mirela (Rimini și Alma) și Pop Buia Claudiu și Mihaela (Italceramic). De asemenea, mulțumim domnilor Tiberiu Creț (Witaro Grup), Călin Harșianu (Salix) și Gelu Gliga (Cabtec Prod). De asemenea, Clubul Ilyo mulțumește Primăriei Bistrița, Consiliului Local și Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru sprijinul acordat", mai spune Marius Muti.
 
 
Augustin Danci


 | 418 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *