10 kilograme în 3 luni

Centrul de Fitness SanGym organizează campania „Primăvara SanGym 2008” prin implementarea primului program complet personalizat de fitness, nutriție și sculptură corporală. În programul pilot sunt incluși 9 participanți supraponderali, care vor încerca să slăbească 10 kilograme în 12 săptămâni

În vederea creșterii nivelului de trai, ameliorării sănătății și eradicării obezității și a afecțiunilor de nutriție, Centrul de Fitness SanGym organizează primul program pentru persoane supraponderale, „Sănătatea prin mișcare”. Programul este coordonat de către Virgil Rus, specialist în întreținere corporală, împreună cu medicul nutriționist Carmen Sas.

„Scopul declarat al programului este promovarea traiului sănătos. Programul a început cu proiectul pilot, la care vor participa 9 persoane selectate pe baza unui dosar depus la noi și se va derula pe perioada a 3 luni de zile”, după cum a declarat Cristina Sângeorzan, managerul sanGym.

„Pe concurenți îi așteaptă cu siguranță un program foarte greu. Vor trebui să îmbine foarte bine acest program cu viața lor personală” crede Virgil Rus.

Cât vor slăbi?

„Se remarcă tendința spre sedentarism a omului mo-dern. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vrem să promovăm sănătatea prin miș-care. În mod normal, în urma acestui program, participanții vor slăbi între 0,5 și 1 kg pe săptămână. Tindem să ajungem la a scăpa de 10 kilograme în cele 12 săptămâni”, spune dr. Carmen Sas.

Ce cred participanții

„Fiecare om are un moment în viață când conștientizează că are nevoie de o schimbare. Eu vreau să ajung la stadiul și la forma fizică ideală, pe care mi-o doresc. Cred că toată lumea ar trebui să conștientizeze că sportul trebuie să fie o parte integrantă din viața cotidiană”, spune Mihai Meșter, unul dintre participanți.

„Am încercat mai multe soluții și diete, dar nu au dat rezultate. Sper ca acest program să dea roade și să mă ajute să slăbesc. Știu că nu o să fie ușor. Oricum, cred că toți avem nevoie de sport”, crede o altă participantă la acest program.

 | 288 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On