10-11 septembrie: Caravana Toyota Experience 2011 ajunge în Bistrița

 

Toyota Romania a dat startul celei de-a doua editii a unuia dintre cele mai importante evenimente ale marcii: Caravana Toyota Experience 2011. In weekend-ul 10-11 septembrie, clientii Bistriteni pot participa la evenimentul care le ofera posibilitatea de a testa toate modelele gamei Toyota. 

 

In cadrul primei sectiuni, pe un traseu pre-stabilit, invitatii conduc unul din vehiculele Toyota dotate cu tehnologia Hybrid Synergy Drive – Prius sau Auris HSD – in timp ce consultantii de vanzari le explica pe scurt principiile de functionare specifice tehnologiei hibride. Provocarea este aceea de a atinge cel mai scazut consum de combustibil, in conditiile unui stil de condus economic, explicat la fata locului. La finalul fiecarei zile, invitatul care reuseste aceasta performanta primeste un premiu.

In cadrul sectiunii Toyota 4X4, participantii la evenimente au inca odata ocazia sa descopere performantele off road ale gamei 4×4 de la Toyota. Au loc demonstratii practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux si Land Cruiser 150, pe un traseu construit artificial, cu un grad sporit de dificultate.

Sectiunea Toyota Optimal Driveprovoaca participantii la un alt concurs. Pe un traseu construit artificial cu jaloane, invitatii trebuie sa realizeze un timp de parcurgere cat mai bun, in timp ce au grija sa nu piarda mingea amplasata in cosul fixat pe capota fiecarei masini.

Prin acest eveniment major, Toyota doreste sa reconfirme, atat clientilor existenti, cat si potentialilor clienti, prin demonstratii practice, ca aceste valori sunt respectate, iar grija fata de ei este prioritatea numarul 1.

 

 | 1.021 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *