1, 2, 3 și START! ÃŽncepe super concursul de 8 Martie!

Cei mai mulți cititori și cele mai multe premii puse la bătaie până acum într-un concurs Bistrițeanul.ro. Alege-ți cadoul pe care ai vrea să-l primești sau să-l dăruiești cuiva drag și luptă să-l câștigi! Distribuie cât mai mult premiul pe care ți-l dorești și al tău va fi! VEZI ce premii te așteaptă și AFLÄ‚ cum le poți câștiga:

Cititorii Bistrițeanul.ro?! Mulți și buni, ba chiar cei mai mulți și cei mai buni! Astfel stând lucrurile, și concursul organizat în acest an de 8 Martie trebuia să fie pe mărime! Cele mai multe premii pentru cei mai mulți cititori! Asta ne-am propus și am și reușit! Nu mai puțin de 12 premii, unul și unul, intră în concursul din acest an, de 8 Martie:

Premiul Safirelli: Bijuteriile Safirelli by Maris oferă ca premiu un delicat set de bijuterii din argint, compus din cercei și pandantiv cu piatră roz, care va înveseli și contura perfect chipul oricărei femei.

Premiul Amaretto: O cină romantică pentru două persoane la Amaretto Caffe, cea mai căutată cafenea din oraș, care oferă acum clienților și posibilitatea de a gusta dintr-un meniu rafinat de tip gourmet, cum numai în braseriile parisiene mai găsiți.

Premiul Vanity: Premiul pregătit pentru voi de magazinul Vanity de la parterul Shopping Center: o rochie delicată, un sacou care completeză perfect ținuta și o geantă care o accesorizează impecabil!

Premiul Laris ART: Este UNICAT! Setul de bijuterii cu păpuși vesele din pânză a fost realizat de curând de artistul plastic Larisa Bancea și este prototipul unei noi colecții care va fi lansată abia în perioada Paștelui. Inelul păpușă este adorabil, iar cerceii și pandantivul asortat vor înveseli orice zi.

Premiul Alma: Dacă e vorba de un premiu de la magazinele ALMA, chiar nu poate să fie decât unul cu bunătăți! Un vin bun, ciocolată fină, fructe, suc și tot ce trebuie ca acest premiu să-și merite numele ”coșul cu bunătăți”.

Premiul Casa EMA: Dacă vrei mai multă sănătate și o siluetă de invidiat va trebui să lupți ca să intri în posesia cardului VIP cu acces nelimitat timp de o lună în sala Fitness și Piscină (jacuzzi și sauna inclusă) pus la bătaie de Casa EMA.

Premiul Kaula SPA:  Dacă e premiu de la Kaula SPA e răsfăț și balsam pentru trup și suflet: 1 împachetare termoactivă, 1 masaj endermologic (vacuum), 1 ședință de electrostimulare, 1 masaj  pentru drenaj limfatic, 1 împachetare cu ciocolată!

Premiul Elfiarmaroc: E mic și delicat, dar are mult suflet și o floare naturală în el. Este un pandativ cu lănțișor în care artistul plastic Loredana Istrate a imortalizat o delicată floare de ”Nu mă uita”. Un premiu cu suflet și mesaj! Știi persoana care își dorește așa ceva?!

Premiul Cruf: Este un premiu la fel de special ca și artistul care l-a creat, Daniela Marcu. Un capac personalizat pentru o sonerie de bicicletă cu floare de mac și spice de grâu și o pereche de cercei asortați! Un premiu special, lucrat cu multă migală până în cele mai mici detalii, pentru o persoană specială. O cunoști?!

Premiul Rapsodia: Dacă vrei s-o impresionezi atunci luptă pentru acest premiu și oferă-i o cină romantică la Rapsodia. De piatră să-i fie inima și tot ar cuceri-o elegantul restaurant din mijlocul orașului și meniul rafinat asortat cu cele mai bune vinuri.

Premiul Anuska-Make Up: Un machiaj profesional este un premiu râvnit de orice doamnă și domnișoară care vrea să strălucească într-o ocazie specială. Make-up artistul Anamaria Prigon pune la bătaie un premiu care vă va da strălucire: un machiaj profesional cu tot cu gene incluse!

Premiul Salon ClaudiaNu putea să fie decât ceva dedicat frumuseții și întreținerii ei! Premiul conține: diagnosticare facială, diagnosticare corporală cu Cell Metter Professional și 5 ședințe de modelare corporală cu LPG + Ultra Tone Futura. Îl vrei?! Luptă pentru el!

Cum câștigi premiul dorit?! Simplu!

În cursul zilei de astăzi, 1 martie 2015, pe pagina de Facebook  Bistrițeanul.ro – Află primulvor fi postate imaginile corespunzătoare fiecărui premiu. Câștigă premiul respectiv cititorul Bistrițeanul.ro care arată că și-l dorește cel mai mult și-l distribuie în perioada 1-8 martie pe Facebook de cele mai multe ori! Atenție! Distribuirea premiului trebuie făcută în modul Public, astfel încât să poată fi contorizată pe pagina noastră de Facebook!

Pentru validarea premiului asigură-te că ai dat Like paginii sponsorului acelui premiu!

Duminică, 8 martie, ora 20.00, vom anunța câștigătorii celor 12 premii în Bistrițeanul.ro!

 


 | 833 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *