Zece ani de taekwondo la Bistrița! A avut loc gala premiilor Ilyo!

În sala de sport a școlii de Arte și Meserii Sfânta Maria din Bistrița a avut loc, în weekend, aniversarea a 10 ani de taekwondo WT în județul Bistrița –  Năsăud în cadrul Galei Premiilor ILYO.

Evenimentul, ce a curprins atât momente artistice susținute de cluburile DANCE STAR ACADEMY- coregraf Barany Lucia și REEBORN JUNIOR – coregraf Dora Pralea, cât și momente inedite susținute de sportivele ȘTEFANIA OLTEAN, CRINA CĂTINEAN și IOANA BÂRSAN,  foste eleve ale profesoarei ICA SIGARTAU de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, secția de Gimnastică Ritmică, acompaniate de sportivele clubului ILYO – BINDEA ANA LUIZA, ȘOLDEREA SELENA. Programul artistic a culminat cu un dans susținut de sportiva MUSTEAȚĂ LIANA IONELA.

Sportivele clubului au demonstrat că pot îmbina în același timp Taekwondo, dansul și școala, dând dovadă de o mare măiestrie.

Au fost susținute două momente de poomsae realizate de SABO ARIANA MARA și ȘOLDEREA SELENA.

Au fost menționați mentorii, antrenorii, instructorii și arbitrii clubului ILYO, și anume profesor FLOAREA (ICA) SIGARTĂU, instructorii ORBAN IOAN ȘTEFAN și IOANA TEODOR IACOB, arbitrii LEȘAN BIANCA NICOLETTA – Arbitru Internațional, ZINVELIU DENISA TIMEA – Arbitru Național și CANTOR DAN ALEXANDRU – Arbitru Național.

În cadrul galei au fost menționați partenerii clubului ILYO în anul 2018, și anume CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA NĂSĂUD, DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET BISTRIȚA NĂSĂUD, MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI, FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TAEKWONDO WT, sponsorii și susținătorii clubului ILYO.

 

În anul 2018 Clubul Sportiv ILYO a obținut 12 medalii la Campionatul Balcanic, dintre care 8 medalii de aur, 3 medalii de argint și o medalie de bronz.

Medalii de aur au obținut următorii sportivi MUSTEAȚĂ LIANA IONELA, BURA MIHAI CRISTIAN, BINDEA ANA LUIZA,  FILIP MUREȘANU RAUL MARIO, AGRIȘAN ȘTEFAN GABRIEL, COCIUBAN RĂZVAN DANIEL, POPAN MICHELLE VALENTINO și ȘOLDEREA SELENA (Poomsae Individual Freestyle).

Medalii de argint SAS TUDOR MIHAI, ȘOLDEREA SELENA și TENGHEL VLAD IOAN.

Sportiva Musteață Liana Ionela a fost declarată cea mai buna sportivă la categoria juniori feminin. Ea a obținut locul 5 la Campionatul European de Taekwondo WT – UNDER 21 (pentru Tineret), desfășurat în Polonia.

Ilyoși-a mai trecut în palmaresul anului 2018 și 16 de medalii obținute la Campionatele Naționale, 4 titluri de campioni nationali, 8 titluri de vicecampioni nationali, 4 medalii de bronz la campionatele naționale.

Campioni nationali 2018 sunt CANTOR DAN ALEXANDRU (Juniori), BURA MIHAI CRISTIAN, TUDORACHE BOGDAN și TUDORACHE MIHAI.

Locul 2 la Campionatul Național de Taekwondo WT și titlul de vicecampion național au obținut CANTOR DAN ALEXANDRU (Seniori), MUSTEAȚĂ LIANA IONELA (Juniori), MUSTEAȚĂ LIANA IONELA (Seniori), RITI ANA, ȘOLDEREA SELENA, SABO ARIANA MARA, COCIUBAN RĂZVAN DANIEL și POPAN MICHELLE VALENTINO.

Medalii de bronz au obținut BINDEA ANA LUIZA, SAS TUDOR MIHAI, PINTEA LUCA PAUL și STERN JULIA VICTORIA.

De asemnenea au fost câștigate 28 medalii la  campionate internaționale, 24 medalii la Cupa României, 169 de medalii naționale, participarea la două stagii naționale și un stagiu internațional (Serbia).

Clubul sportiv Ilyo a participat în anul 2018 la 12 competiții internaționale si la 15 întreceri naționale. A organizat o competiție națională intitulată ILYO OPEN CUP, editia a 7-a.

 

Cei mai buni sportivi ai clubului în anul competițional 2018 sunt:

 1. MUSTEAȚĂ LIANA IONELA- pentru al 4-lea an consecutiv a fost declarată cea mai buna sportivă a Clubului ILYO și tot pentru al 4-lea an consecutiv s-a clasat în primii 10 sportivi din județul Bistrița – Năsăud.
 2. BURA MIHAI CRISTIAN
 3. ȘOLDEREA SELENA
 4. TUDORACHE BOGDAN
 5. TUDORACHE MIHAI
 6. BINDEA ANA LUIZA
 7. RITI ANA
 8. AVRAM DARIUS ALEXANDRU
 9. FILIP MUREȘANU RAUL MARIO
 10. PINTEA LUCA PAUL

 

Cei mai buni sportive la clasa B.

 

 1. TENGHEL VLAD IOAN
 2. POPAN MICHELLE VALENTINO
 3. COCIUBAN RĂZVAN DANIEL

 

Au fost premiați și ceilalți sportivi care au participat la competițiile de TAEKWONDO WT  pe parcursul anului 2018.

 

 1. SAS TUDOR MIHAI
 2. AVRAM RAUL ADRIAN
 3. MARIAN PATRICK MIHAI
 4. PARASCHIV GLORIA ANGELINA
 5. SABO ARIANA MARA
 6. IVAN PETRUȚA MAGDALENA
 7. SIMIONCA MARIUS TEODOR
 8. AGRIȘAN ȘTEFAN GABRIEL
 9. CODĂREAN ALEXANDRU
 10. ZINVELIU DENISA TIMEA
 11. ȘTERN ANDREAS GEORG
 12. STERN JULIA VICTORIA
 13. TERMURE DENIS IONUT
 14. COSTIN SIMIJDEAN VLAD
 15. FISCUTEAN DIANA GABRIELA
 16. MORAR ANDREI CIPRIAN
 17. BOJOR IOANA ANDREEA
 18. BOJOR ALEXANDRU VICTOR
 19. CANTOR DAN ALEXANDRU
 20. CINCIA DAVID CRISTIAN
 21. RITI RAZVAN
 22. RITI MARIA
 23. SIMIONCA MARIUS TEODOR
 24. SIMIONCA DAVID IOSIF

 

 | 4.146 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *