We`ll be back!

Adrian Moldovan și Bogdan Miholca speră că PSD va ajunge la guvernare
și vor reveni în funcții

Cei doi pesediști, șefi de instituții subordonate Ministerului Tineretului și Sportului, au avut de suferit de pe urma ieșirii social-democraților de la guvernare.

Adrian Moldovan, directorul CSM-ului, reconfirmat în luna mai în urma unui concurs, a fost demis din funcție chiar de ziua lui și va fi nevoit să renunțe la șefia clubului în data de 21 octombrie. Conducerea va fi asigurată de Maria Rus, directorul adjunct. „Sunt plictisit de această instabilitate politică. Nu poți duce la capăt nici un proiect, nici măcar în sport. Voi contesta decizia, fiindcă e total abuzivă”, a declarat Adrian Moldovan. Directorul CSM-ului, cel care a pus bazele echipei de handbal feminin, spune că acest proiect va merge mai departe. „Nu se va întâmpla nimic cu echipa. Va merge mai departe, într-o formă sau alta. Oricum, susținerea financiară a echipei depinde în mare parte de primarul Ovidiu Crețu” a declarat Adrian Moldovan. Cât despre ce va face în viitor, Adrian Moldovan, vicepreședinte al PSD B-N și președintele Tinerilor Social Democrați din județ, nu vrea să spună prea multe, deocamdată.

Celălalt director pesedist, subordonat MTS, Bogdan Miholca de la Direcția Județeană de Tineret nu a fost revocat deocamdată, fiind în concediu medical, pentru o operație la picior. Cel mai probabil însă, și acesta va fi nevoit să renunțe la funcție în scurt timp. Șefia DJT-ului va fi asigurată de pedelistul Ciprian Constantinescu, directorul adjunct.

 | 106 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On