Of! N-au vrut Corona! Ce zic Radu Moldovan și Horațiu Pașca despre adversara Gloriei din Cupa EHF!

Sorții n-au fost favorabili Gloriei, astăzi, la Viena, când a ieșit din urnă Corona Brașov ca adversară a bistrițenilor în dubla de calificare în grupele EHF.

Brașovencele sunt în formă, ne-au bătut acasă în etapa a treia și conduc Liga Florilor la egalitate de puncte cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, șeful instituției căreia i se subordonează clubul Gloria, nu e deloc încântat după această tragere la sorți.

”Așteptam orice altă echipă, nu Corona. Și nu pentru că n-am avea șanse în fața ei. Cred că avem 50/50 la sută șanse de calificare. Ci pentru că îmi doream pentru suporterii bistrițeni să vadă un alt handbal, al unei echipe de afară. N-a fost să fie acum. Dar sper să ajungem în grupe și o să vedem acolo echipe din afara României. Nu va fi ușor, dar am încredere în echipa noastră”, spune Moldovan.

În același timp, Horațiu Pașca a declarat: ”Tragerea la sorți de astăzi nu ne-a avantajat deloc. E însă o altă competiție, cu alte implicații. În formula aceasta, suntem debutanți într-o competiție europeană și nu ne dorim să ne oprim aici.
Nu mi-aș fi dorit să jucăm cu o echipă românească pentru că sunt dintre cele mai puternice venite din turul II.
Particip împreună cu staff-ul Coronei (Ion Crăciun, Marius Novanc și Mariana Târcă) la Master Coach și mai în glumă, mai în serios, dorința lor a fost să joace în compania noastră. Am învățat că în viață trebuie să ai grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea să ți se întâmple.
Adversarul nostru, CSM Corona Brașov este una dintre cele mai în formă echipe din campionat (o înfrângere în opt etape), o candidată serioasă la podium în Liga Florilor și cea care ne-a învins fără drept de apel în etapa a III-a.
Avem însă o certitudine, România va avea cel puțin o echipă în grupele Cupei EHF. Ne dorim să fim noi.”

 | 1.652 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Ce bine ar fi fost dacă jucam cu o echipă străină!
    La meciurile din deplasare ar fi venit la meci Diaspora și ar fi încurajat echipa română! Mai mult ca sigur ar fi venit la meci “căpșunarii” “lopătarii” adică cei care construiesc Metroul din capitala regatului, cred că Eva Kiss , Adrian Romcescu, dar și Ambasadorul Alexandru Grădinaru ar gi fost acolo și s-ar fi fotografiat cu Gloria Bistrița.
    Aș fi vrut să vă în Sala Polivalentă din Bistrița o echipă nordică, cu blonde frumoase, cu ochii albaștri! Nu vă gândiți la prostii – știu că pe ele nu le interesează bărbații!

    Post a Reply
  2. Acum se va vedea valoarea lui Pasca si … Radu Moldovan , fara influenta FRH si a schiopului din fruntea sa ! Dacacei de la Corona Bv ne elimina, DEMISIA in bloc, iar jucatoarele- mercenare , salarii diminuate cu 50%.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *