Vrei să pariezi de pe mobil? Încearcă această aplicație!

Tot mai multe pariuri sunt plasate de pe dispozitive mobile. În acest context, concurența dintre operatori se traduce și printr-o întrecere între cele mai performante aplicații pentru pariuri „din mers”.

Termenul „pariuri din mers” este unul generic. Mulți pariori joacă de pe telefonul mobil sau de pe tabletă stând pe fotoliu și privind meciul la televizor. Dacă te numeri printre ei, îți recomand aplicația de pariuri Betano, care este una dintre cele mai bune. Lansarea unei astfel de aplicații a reprezentat o prioritate a operatorului amintit. Au fost concepute softuri și pentru iOS și pentru Android.

De unde se descarcă aplicația

Aplicația pentru iOS poate fi descărcată din Apple Store. Este foarte simplu: scrii „Betano” în căsuța de căutare și primul rezultat returnat este aplicația pentru pariuri sportive. O descarci, o instalezi, o lansezi, pariezi.

Aplicația pentru Android se poate descărca direct de pe site-ul operatorului, din meniul ”Pariuri” – ”Mobil” – ”Aplicație de Android – află mai multe”. Acolo există un link pentru „download”.

Ambele variante ale aplicației sunt apreciate de cei care le folosesc. Totuși, cea pentru iPhone o facilitate care o face cu adevărat specială. Iată care ar fi un Top 4 al funcțiilor care ușurează „viața” pariorului.

1. Plasarea pariurilor prin comandă vocală

Este un „feature” unic în materie de pariuri pe piața românească, în acest moment. În colțul stânga sus al aplicației există un buton prin care se poate activa  microfonul telefonului. O dată activat, poți plasa primul tău pariu live cu comandă vocală: dictezi mai întâi suma, apoi numele echipei câștigătoare. De exemplu, dacă te uiți la Universitatea Craiova vs CFR Cluj și crezi că vor învinge oltenii, poți spune: „două sute de lei Universitatea Craiova”. Pentru a se evita confuziile (se poate ca numele a două echipe să sune aproape identic, precum Polonia și Bologna), mai este de îndeplinit o formalitate pentru plasarea unei mize de 200 de lei pe victoria Craiovei: trebuie să apeși pe opțiunea „Pariază acum”.

Această opțiune este valabilă deocamdată doar pentru iOS. Următoarele se regăsesc și în softul pentru Android.

2. Notificare inteligentă pe ecranul principal al telefonului

Aplicația poate fi setată să îți trimită notificări pe ecranul principal al telefonului în legătură cu evenimentele care te interesează. De exemplu, dacă ai pariat pe gol marcat în FCSB vs Gaz Metan Mediaș și se înscrie în meciul respectiv, afli instant. Este valabil și pentru pariurile pe cornere, pe cartonașe etc.

3. Pariu plasat rapid prin Speedbet

Când pariezi live, este foarte important ca pariul să fie plasat în cel mai scurt timp după ce ai dat comanda. Poate fi o chestiune de zecimi de secundă până se blochează cotele. Acesta este motivul pentru care consider că Speedbet este în Top 3 facilități ale aplicației. Pentru a activa funcția, este suficient să ții degetul apăsat pe cotă timp de 2 secunde.

4. Streaming video live

Operatorul amintit are una dintre cele mai bune platforme de streaming video live. Poți vedea zeci de mii de meciuri pe an la o calitate a imaginii excelentă pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației.

Am vorbit până acum numai despre aplicația pentru pariuri sportive. Dacă ești amator al jocurilor de cazino online, e bine să știi că operatorul amintit are și o aplicație specială pentru acest jocuri, accesibilă atât pentru iOS cât și pentru Android. În prezent, aplicația Betano Casino (care poate fi găsită în Apple Store) oferă acces la 36 de sloturi video, dar și la 3 jocuri de masă. În viitor, numărul de jocuri se poate mări, așa cum și aplicația pentru pariuri sportive va ține ritmul cu evoluția industriei.

Publicitate

 

 | 2.609 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *