Vrei să ieși pe plus la final de lună pariind? Iată ce trebuie să faci

Vrei să ieși pe plus la final de lună la pariuri? Pot să te ajut să ai succes. Îți voi spune tot ce e de făcut, dar depinde de tine să pui în practică noțiunile teoretice pe care le vei găsi în cele ce urmează.

Am citit zeci de articole utile despre pariuri și casino și pot spune că cunosc bine „secretele” pariorilor de succes, dar deocamdată nu pot trăi din pariuri pentru că nu am psihicul unui jucător profesionist. Poate că tu ai stăpânirea de sine necesară și vei aplica întocmai recomandările de mai jos, caz în care profitul este asigurat. Iată ce trebuie să faci și ce nu trebuie să faci. Ca să fiu cât mai explicit, voi folosi construcția clasică „așa nu/ așa da”.

Așa nu: pariază o mare parte din veniturile lunare. Dacă pierzi banii, intră în economii, în banii de utilități, în banii de mâncare, împrumută-te!

Așa da: pariază maxim 10% din veniturile lunare. Stabilește un buget. Dacă l-ai pierdut, nu mai paria în luna respectivă. Încălcarea acestei reguli este un semn că te îndrepți spre dependență. Nu juca mai mult decât îți permiți să pierzi.

Așa nu: Dacă pornești cu un buget de 100 de lei, propune-ți ca în două zile să îi transformi în 1000 de lei.

Așa da: Fixează-ți un obiectiv realist, care poate fi atins cu cote mici. Dacă nu ai răbdare și vrei să câștigi mulți bani rapid, vei fi tentat să pariezi pe cote mari și vei pierde sigur toți banii.

Așa nu: Nu respecta niciun management al banilor. Dacă ai pierdut, dublează miza, ca să recuperezi pierderea și să ai și profit. Dacă pierzi din nou, joacă tot bugetul și vei da lovitura.

Așa da: Nu miza mai multe de 10% din buget pe un singur pariu. Ajustează miza în funcție de probabilitatea de reușită a pariului și sub nicio formă nu juca la recuperare. Dacă ai suferit o pierdere mare, închide site-ul de pariuri și ia o pauză măcar de o zi. E clar că nu mai gândești limpede și vei lua decizii greșite.

 

Așa nu: Joacă doar bilete cu minim 5 selecții. Încearcă să dai lovitura cu mize mici. Odată și-odată trebuie să-ți iasă! Ai văzut pe Internet bilete cu 30 de selecții pe care s-au câștigat mii de lei cu o miză de până în 10 lei, nu-i așa?

Așa da: Joacă doar pariuri single. Cu cât ai mai multe selecții pe bilet, cu atât probabilitatea de a câștiga este mai mică. Se întâmplă foarte rar ca un bilet cu peste 10 selecții să fie câștigător. Pe termen lung, vei ieși pe minus.

Așa nu: Joacă doar la casa de pariuri la care ai cont de cât ai început să pariezi online, chiar dacă între timp au apărut pe piață unele mult mai bune. Nu contează dacă oferta e slăbuță și nici nu ai cum să vezi meciurile.

Așa da: Înscrie-te într-o comunitate de pariuri, urmărește discuțiile de acolo și vezi ce agenții de pariuri online oferă cele mai bune cote și alte facilități precum ar fi platforma de video streaming live. Șansele de a câștiga cresc considerabil când urmărești meciul. Dacă pariezi pe meciuri în desfășurare, este obligatoriu să vezi ce se întâmplă pe teren.

Așa nu: Găsește ponturi pe site-uri și pariază pe ele chiar dacă nu cunoști niciuna dintre echipe. Ba, mai bine, cumpără ponturi sigure de pe Internet.

Așa da: Nu juca ponturi luate de pe alte site-uri fără să le treci prin filtrul tău și sub nicio formă nu cumpăra ponturi, pentru că e o mare înșelătorie!

Dacă respecți aceste reguli, în special cea despre managementul banilor, vei intra în categoria celor care nu pierd bani la pariuri.

Publicitate

 | 1.891 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *