VOLEI: LPS Bistrița joacă pentru medalii între primele 6 echipe de juniori din România! Turneu final la Dej!

Bistrița are o echipă la turneul final al Campionatului Național de volei pentru juniori, la categoria elite. Adică, în competiția finală a celei mai importante categorii sub 18 ani din România!

După un parcurs excelent în sezonul regulat, în care s-au clasat pe prima poziție, fără înfrângere, într-o grupă cu echipe de tradiție (Cluj, Zalău, Blaj), bistrițenii antrenați de Paul Someșan și Alin Dehelean au trecut și de turneul semifinal, cu 8 victorii din 10 meciuri.

Astăzi, începe ultima fază a întrecerii, lupta pentru medalii. Ai noștri vor să-și păstreze măcar medalia de bronz obținută anul trecut, desi întâlnesc adversari extrem de puternici. Toți ochii oamenilor de volei din România este îndreptată începând de astăzi pe 6 echipe care adună spuma speranțelor din acest sport.

Meciurile se vor desfășura miercuri, joi și vineri de la orele 13.00, sâmbătă de la 11.00 și duminică de la 10.00.

Lotul LPS Bistrița: Rebrișorean Ionuț,  Sârbu Ionuț, Someșan Alexandru Pop, Eduard Mureșan Valeriu, Mureșan George, Krestel Erich, Silași Ionuț, Dehelean Eduard, Maier Cris Sonea Adrian, Manolache Adrian, Hordoan Tudor, Porcăraș Cătălin

 Antrenori: Somesan Paul Dehelean Alin

Echipele participante la turneul final sunt:

1. CSS LAPI DEJ (organizator);

2 CTF MIHAI I BUCUREȘTI;

3. CSS VIITORUL CLUJ;

4. CSS BACĂU;

5. CSS-CS ARCADA GALAȚI;

6. LPS BISTRIȚA.

După un parcurs f bun in care au întâlnit echipele din zona echipa din Bistrita a reușit sa surclaseze echipa cu tradiție(Cluj,Zalau,Blaj..)Un grup frumos de adolescenți care continua sa facă performanța si sa pună Bistrita la loc de cinste. Urmează faza naționala unde avem speranțe sa mergem din nou pe podium. Cred merita acești tineri măcar puțin atenție care sa le fota de am merge mai departe ca alt tip de ajutor nici vorba. Poate ne ajutați cu putina susținere.

 | 819 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *