Voința produce surpriza în prelungiri! Cetate ”“ ACS Dumitra 1-0 (FOTO)

Singura partidă care a decis în prelungiri echipa calificată în faza următoare a Cupei României, s-a disputat astăzi la Orheiu Bistriței, între Voința Cetate și ACS Dumitra.

Avertizați de înfrângerea din turul campionatului,  când gazdele au câștigat cu 3-2, oasepeții încep mai bine jocul dorind să preia conducerea pe tabela de marcaj. Gazdele se apără bine și încearcă să-și surprindă adversarul pe contraatac, jocul este unul frumos, prima repriză este dominată de dumitreni, ambele echipe ratând câteva bune ocazii de a marca. Cea mai mare ocazie o ratează Darlaci, de la oaspeți care nu reușește să marcheze din penalty, astfel că la cabine se intră cu scorul de 0-0.

După pauză, gazdele ies  de la vestiare mult mai hotărâte să obțină calificarea, rolurile se schimbă, gazdele trec la conducerea jocului și oaspeții încearcă să-și surprindă adversarul pe contaatac, ambele echipe își crează ocazii de gol care sunt rezolvate cu bine de cei doi portari, astfel că după cele 90 de minute jocul se termină la fel cum a început, 0-0. Cum în jocurile de cupă trebuie să fie o echipă învingătoare, s-a trecut la prelungiri. În prima repriză a prelungirilor, Apostolache este faultat în careu, tot el transformă penalty-ul și asduce bucuria în tabăra gazdelor. Ultima repriză a prelungirilor, oaspeții, în superioritate numerică după ce arbitrul Marica îl elimină pe jucătorul Marica, de la gazde, mută jocul în terenul gazdelor, dar nu reușesc să egaleze, deși iși crează câteva ocazii bune de gol, astefel că fluierul de final îi găsește pe Gabi Bozga și elevii lui încingând o horă a bucuriei în centrul terenului.

Voința Cetate, antrenor Gabriel Bozga: Andrieș, Georgiu, Găvriloaie, Patca, Suciu, Recean, Marica, Dodea, Dumitrean, Hâlmu, Apostolache. Au mai jucat: Gordea, Varvari, Chereja.

ACS Dumitra, antrenor Sergiu Mândrean: Ilieș, Darlaci, Monorean, Cristurean, Archiudean, Pavel, Marc, Cilean, Iușan, Cioancă, Poenar. Au mai intrat: Salvan, Trif, Mândrean, Roman.

Sergiu Mândrean, antrenor Dumitra:”A fost un joc pe care l-am avut în mână, dar din cauza lipsei de concentrare n-am reușit să marcăm. Sunt mulțumit de evoluția tuturor jucătorilor mei și sper ca această înfrângere să fie ultima pe 2013”.

Gabriel Bozga, antrenor Cetate:”Ne-am dorit mai mult calificarea decât cei de la Dumitra. Jucătorii au dat dovadă de multă determinare și astfel am reușit să câștigăm un joc foarte greu”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 325 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *