Voința Livezile a reînceput antrenamentele

Liderul Ligii a IV-a, Voința Livezile, a reînceput antrenamentele. Jucătorii s-au reunit și efectuează câte două antrenamente pe săptămână, miercuri și vineri, pe sinteticul de la Școala Generală Nr. 2. ”Am reînceput antrenamentele și vrem să jucăm și câte un meci în fiecare săptămână, sâmbăta. Din păcate, sunt probleme cu terenurile din județ și nu prea avem unde să jucăm. O să avem câteva meciuri cu juniorii Gloriei, cu Gloria II și cu juniorii LPS-ului antrenați de Sergiu Gabor”, a declarat Constantin Sava, antrenorul echipei Voința Livezile.

Obiective: Cupa României și promovarea

Obiectivele liderului Voința Livezile rămân aceleași. În primul rând terminarea campionatului pe prima poziție și participarea la barajul de promovare. De asemenea, antrenorul Constantin Sava declară că își propune să câștige faza județeană a Cupei României. ”Pentru îndeplinirea acestor obiective dispunem de același lot ca în turul campionatului. Nu a plecat nimeni de la echipă. Va veni la echipă Marius Gotea, de la Gloria II, care va semna cu noi până în vară”, a spus Constantin Sava.

Voința nu va juca pe terenul de la Livezile

Voința Livezile va disputa returul campionatului pe un alt teren. Baza Sportivă din localitate este în modernizate, fapt ce va dura o perioadă mai lungă de timp, perioadă în care trebuie să-și găsească un alt teren. O soluție în acest sens ar putea fi baza sportivă de la Prundu-Bârgăului.

 | 74 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On