Voința Cetate, în moarte clinică! Dispare încă un nume din fotbalul bistrițean? A rămas fără 14 jucători!

Vicecampioana ediției trecute de Liga a 4-a și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, una dintre cele mai cunoscute grupări din fotbalul bistrițean, e pe cale de dispariție.

Voința Cetate a pierdut sprijinul firmei Agroardeal și e pe cale să se dezintegreze. Frații Peica nu mai vor să susțină echipa iar Primăria e neputincioasă fără ei.

Fără bani, jucătorii nu mai vor să joace și au plecat la alte echipe. Nouă dintre ei s-au dus la Maieru: Patca, Nap, C. Pop, D. Pop, Măjer, Ganea, Ștețco, Bârlean și V. Ruscău. Golgeterul Petrean s-a transferat la Năsăud, Conon a plecat la Leșu iar Dobrea la Dumitra, în timp ce Bugnar și Gălățan au anunțat că nu vor mai continua la Cetate.

Nici antrenorul Gabi Bozga și nici directorul sportiv Adrian Gălățan nu vor mai rămâne în aceste condiții. La echipă a rămas doar veteranul Recean iar cel însărcinat să formeze un lot pentru returul campionatului e antrenorul de la juniori, Cotoc.

Primăria va asigura transportul și banii de arbitraje pentru ca echipa să termine cumva această ediție de campionat. Iar, apoi, Dumnezeu cu mila.

Aflată pe locul 2 în clasamentul Ligii a 4-a după prima jumătate a campionatului, în aceste condiții Voința Cetate nu mai emite pretenții la titlu.

 | 5.670 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *