Voința Cetate, cea mai tare din județ! Campioană cu o etapă înainte de final! (FOTO)

După 8 ani, Voința Cetate câștigă din nou campionatul Ligii a 4-a și va juca la barajul pentru Liga a treia. În 2007, Cu Valer Săsărman antrenor și cu Titi Voica, Șara, Berețchi sau Ghiță Negrea în teren, dar cu aceiași finanțatori, Agro-Ardeal și ElectroUrsa, Voința Cetate câștiga sezonul la 6 puncte în fața progresului din Năsăud. Însă a ratat un baraj la Reghin, după 0-1 cu Rarăul Câmpulung.

Din echipa de-atunci, doar Recean a simțit și gustul victoriei de-acum. Cu o etapă înainte de final, căpitanul a ridicat modestul trofeu oferit de Asociația Județeană de Fotbal după meciul cu Viitorul Lechința, câștigat cum nu se poate mai clar, scor 11-1.

Petrean și-a confirmat statutul de golgheter al campionatului și a marcat 5 goluri, toate frumoase. Cristi Ursa, în mare poftă de gol, a reușit și el un hattrick, unul dintre goluri realizat, e adevărat, cu ajutorul unui fundaș advers. Gotea, Platon și Ștețco și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, într-un meci în care s-a văzut clar cine sunt  ”jupânii” fotbalului județean.

Antrenorul Gabi Bozga, directorul sportiv Adrian Gălățan, dar în primul rând cei care susțin echipa, frații Peica, Gabi Ursa și primarul Daniel Moldovan, au reușit să devină numărul 1 într-un fotbal local în care Gloria e pe cale de dsipariție. Să sperăm că ne vom mândri cu Voința Cetate și după meciurile de baraj, tur-retur, programate la finalul lunii. Și că vom avea o reprezentantă onorabilă în Liga a treia, care să păstreze legătura cu fotbalul mare.

Au jucat cu Lechința: Gălățan, C. Pop, Nap, Georgiu, Recean, Nalați, Ruscău, Gotea, Ștețco, Petrean, C. Bucur. Au mai intrat: Platon, Ursa, Varvari, M. Pop

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!

Adrian Linca


 | 883 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *