Voica vs. Jiga

– astăzi se alege
președintele Asociației Județene de Fotbal, dintre
fostul arbitru Adrian Voica
și fostul conducător
Dan Jiga

Noul președinte al Asociației Județene se alege astăzi. Adrian Voica și Dan Jiga candidează pentru șefia fotbalului din județ, care se va decide în urma votului reprezentanților celor 45 de cluburi afiliate la AJF. Noul președinte dar și cei doi vicepreședinți vor fi aleși pe o perioadă de patru ani de zile.
Și bătălia pentru cele două funcții de vicepreședinte este destul de strânsă. Cinci candidaturi au fost depuse la Asociația Județeană de Fotbal. Astfel, pe lângă cei doi actuali vicepreședinți, Alex-andru Gherman și Toma Ivan, și-au mai depus candidaturile Titus Feier (observator în cadrul AJF), Ioan Șimon (observator în cadrul AJF) și Leon Buhai (director sportiv la Voința Livezile). Dacă patru candidaturi au fost validate, Leon Buhai

nu poate candida pentru o funcție de vicepreședinte, motivul invocat de reprezentanții AJF fiind acela că nu are încheiate studii de lungă durată.

Adrian Voica, în prezent observator, vrea să întrerupă deceniul pe care îl are Dan Jiga la conducerea Asociației Județene de Fotbal. Programul lui Adrian Voica se bazează pe redu-cerea amenzilor în ligile a IV-a și a V-a, pe măsuri pentru mărirea numărului de echipe din județ, dar și pe crearea unor loturi cât mai competitive de arbitri și observatori.

Dan Jiga conduce Asociația Județeană de Fotbal din 1999. Prin programul său, vrea să reorganizeze comisiile la care au fost probleme, aderarea la Liga Națională a Asociațiilor Județene de Fotbal, dezvoltarea compartimentului de copii și juniori. „Eu cred că după atâția ani, am demonstrat prin ceea ce am făcut, bune și rele. Cele rele o să încercăm să le schimbăm, cu cele bune mergem mai departe. Cu micile schimbări pe care le preconizez, probabil că activitatea va fi mai bună” a declarat Dan Jiga.

Ionuț Lupescu, invitat special

Alegerile se vor disputa cu începere de la ora 14.00, în sala de ședințe a Clubului Sportiv Municipal. La eveniment sunt invitați să participe Ionuț Lupescu, directorul general al Federației Române de Fotbal și Vasile Avram, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

 | 214 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On