Viteză și motoare pe străzile Bistriței

XRT Bistrița și Primăria Bistrița și-au dat mâna pentru organizarea celei de-a 4-a ediții a Cupei Municipiului la karting

Eugen Dudașu, președintele Asociației Sportive XRT Bistrița, a reușit, împreună cu Primăria Bistrița, să organizeze a 4-a ediție a Cupei Municipiului la karting. La această competiție au participant peste 50 de concurenți din Craiova, Reșița, Râmnicu-Vâlcea, Tg.-Mureș, Turda, Cluj, Zalău, Reghin și Bistrița. S-a concurat la 4 categorii de vârstă: 8-9 ani (motoare de 60-80 centimetri cubi), 10-14 ani (50 cmc), 15-19 ani (50 cmc) și 20-25 de ani (100 cmc). Traseul stabilit de organizatori a început la Piața Petru Rareș și a continuat prin Piața Unirii, str. Liviu Rebreanu, B-dul Gen. Grigore Bălan, încheindu-se pe strada Bistricioarei. Din partea bistrițenilor au intrat în concurs frații Eugen și Mihai Dudașu, ambii de peste 18 ani, iar primul a reușit să se claseze la final pe locul al doilea. Mai puțin de 18 ani are celălalt bistrițean care a intrat în concurs, Andrei Szabo, el reușind un meritoriu loc 3. Președintele XRT Bistrița (ramura karting), Eugen Dudașu a trăit intens cursele, având ambii copii în circuit. Acesta ne-a declarat: „Sunt foarte mulțumit de felul în care a fost organizată competiția. Le mulțumesc Primăriei, dar și sponsorilor care, prin materialele publicitare oferite, au lăsat impresia uneori că suntem pe circuitul de la Monte Carlo. Am avut 3 bistrițeni în concurs, iar pe viitor sper să avem mai mulți.

Cu viteză… prin campanie

Startul ediției a 4-a la karting a fost dat de către primarul municipiului Bistrița, Vasile Moldovan, care speră să ”prindă viteză” în fața adversarilor din campania electorală: „Mă bucur să văd atâția participanți, acest lucru demonstrând că Bistrița este un centru dezvoltat la acest sport. Sunt încântat să fiu alături de bistrițenii iubitori de karting. Îi felicit pe organizatori, dar și pe participanți pentru prezența lor la această sărbătoare”, a spus Vasile Moldovan.

 | 68 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On