Vitejii lui Hercules au primit cadouri de Moș Crăciun! VIDEO

 

Clubul de lupte greco-romane Hercules Bistrița a tras linie după anul 2011. Un an în care au apărut mugurii primelor performanțe, odată cu un turneu internațional la Satu Mare. Președintele Teodor Florea și antrenorul Vasile Bancea au înțeles că se află pe drumul bun și au încercat să le transmită și sportivilor această senzație.

Și ce-ar fi fost mai potrivit în această perioadă decât o mică festivitate de premiere a celor mai buni luptători din 2011, plus câteva cadouri pentru toți cei care au muncit în sală în acest an. Evenimentul a avut loc miercuri seara și s-a petrecut în aceeași atmosferă de simplitate și modestie ce caracterizează acest club înființat anul trecut. David Rus a primit premiul pentru cel mai bun luptător, acesta fiind urmat de Răzvan Costinea, Andrei Rotaru și Bogdan Șolderea.

Lotul Hercules Bistrita, Sus, de la stânga la dreapta: Blaga Adrian, Cuc Dumitru (antrenor emerit), Florea Teodor (președinte CS Hercules), Șolderea Bogdan, Isip Patrik, Rotaru Bogdan, Costinea Răzvan, Pupeză Alexandru, Tudoran Mihai, Sandor Paul, Drăgan Cătălin, Ghiță Andrei, Rotaru Filip, Rus David, Bancea Vasile (antrenor). Jos: Cazac Petrică, Rotaru Andrei, Blaga Timotei, Nechita Călin, Pop Andrei, Oțelea Eduard.

sportulbistritean.ro

 

 | 691 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *