"Viorel Moldovan", înfrângeri fără gol marcat

"Viorel Moldovan", înfrângeri fără gol marcat

Juniori A

”Viorel Moldovan” ”“ LPS Satu Mare 0-5 (0-2)

V.M.: Raus, Vlașin, Ștefănuț, Andronic, Coroian(Briciu), Pădurariu, Bența, Mihancea, Cristurean, Moișin (Cătuna C.) Jeican (Cătuna D.)

În progres

”Piticii” lui Buhai au făcut o primă repriză foarte bună, până în minutul 30 dominând jocul, Mihancea, Cristurean și Jeican irosind câteva ocazii importante de gol. A venit minutul 42, când oaspeții au deschis scorul, după care, peste un minut, l-au majorat. De altfel, în ultimele meciuri, ”Viorel Moldovan” a primit mereu gol pe finalul primei reprize. De fiecare dată, ca și acum, golul primit a fost suficient pentru ca bistrițenii să se ”taie” și partea a doua a meciului să se transforme într-un galop de sănătate pentru oaspeți.

Juniori B

”Viorel Moldovan” ”“ LPS Satu Mare 0-5 (0-0)

V. M.: Bor, Filip, Hara, Bolbos, Pop M., Costinea, Căilean (Pop A), Cucuiet, Drăgan, Moldovan, Iuga (Uță)

Au stat în ”ghete” o repriză

Deși a avut în teren 4 jucători cu mult mai mici decât adversarii lor, Leon Buhai a rezistat totuși o repriză în fața echipei din Satu Mare, una mult mai pretențioasă în ceea ce privește poziția în clasament. Iuga și Moldovan au trecut pe lângă gol tot în prima repriză, după care oaspeții au preluat inițiativa, nelăsându-le vreo șansă bistrițenilor.


Am jucat destul de bine la ambele grupe, dar din păcate numai în prima repriză. în cea de-a doua am căzut fizic și nu am putut realiza prea mult…

Leon Buhai

 | 206 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On