Viitorul-Gloria 2-0: UMILINÅ¢A CONTINUÄ‚! Manea e la a 8-a înfrângere consecutivă!

Gloria a pierdut în deplasare partida cu Viitorul Constanța, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Lazăr (27) și N. Dică (55).

Constănțenii încep mult mai hotărâți meciul și pun presiune la poarta Gloriei încă din primele minute. Prima ocazie vine în minutul 16, când Dică îl fixează pe Dolha după o pasă prin apărarea Bistriței, dar "scărița" fostului stelist se duce la o palmă de bară. Elevii lui Manea nu se trezesc și resping tot mai greu atacurile gazdelor. Golul vine oarecum firesc, în minutul 27, când Lazăr prinde un șut plasat, de la 20 de metri, cu pământul (1-0). Reacția Gloriei e mai slabă ca briza mării și bistrițenii par mult prea resemnați. Puștii lui Hagi sunt peste "copiii" lui Manea și Viitorul mai ratează o șansă până la pauză: Bălașa reia cu capul, peste poartă (45).

Repriza a doua începe la fel ca prima, cu constănțenii mai ofensivi și cu bistrițenii apatici. Golul doi vine în minutul 55, când Bălașa centrează perfect pentru Dică, care înscrie cu capul, din 10 metri (2-0). Același Dică poate face 3-0, dar șutul său se duce în bară (62). Soarta meciului era decisă dar bistrițenii nu reușesc nici măcar o reacție de orgoliu pe final. Un final dominat tot de "Viitorul", care mai ratează două ocazii, prin Lazăr (87) și Gavra (90). Se termină Viitorul – Gloria 2-0, o victorie meritată a constănțenilor, după un meci în care bistrițenii n-au jucat nimic.

 

Viitorul: Vîtcă – Bălașa, Puțanu, Larie, Toșca – Benzar, AL. Lazăr – Mitriță (Cristocea `54), N. Dică (Gavra `76), A. Chițu – Vl. Rusu (Cârstocea `65)
 
 
Gloria: Dolha – Stancu (Stroe `64), Ad. Iordache, Canon (Berceanu `81), Å¢îrcă –  Feher (Cubilla `61), Poueye  – Oprea, Enescu, R. Radu – Curtuiuș
 
 
Augustin Danci
 | 571 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *