VIDEO: Vezi ce s-a întâmplat la faza golului de la care Extratereștrii au pierdut finala! Cine a fost de vină?

Extratereștrii au primit un singur gol în 6 meciuri disputate la Campionatul Regional de minifotbal, dar acela a fost hotărâtor.

Conduceau cu 1-0 în finala cu Auto Driver Iași, păreau că vor controla și acest joc, cum au făcut cu toate de până atunci. Însă a venit o fază ciudată, tratată neglijent de jucătorii bistrițeni și oaspeții egalează, iar apoi câștigă la lovituri de departajare.

Ionel Coșneac face un prim fault în partea stângă, arbitrul lasă avantaj în favoarea oaspeților dar Sebi Rus calcă un adversar și arbitrul fluieră lovitură liberă.

Moldovenii execută repede, profitând de neatenția celor doi jucători bistrițeni, care se întorc cu spatele la minge și parlamentează cu arbitrul. Arbitru ce vrea în prima fază să scoată cartonașul galben, dar lasă faza să curgă și arată ulterior două galbene.

Ușor vinovat e și Sergiu Costin, care are în marcaj un adversar pe linia careului, dar îl scapă și Hlinca rămâne singur cu doi oameni, unul dintre ei marcând în doi timpi în fața lui Pasztor.

Vezi faza din două unghiuri diferite:

 | 1.649 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Din al doilea unghi se vede ca „faultul” facut de Sebi Rus este la cel putin 4-5 m distanta de locul executarii.
    Arbitrul e dezorientat la acea faza, de aceea il vad ca principal vinovat…
    Sunt curios cum ar explica Federatia aceasta decizie?! 🙂

    Post a Reply
  2. Pai cred ca arbitrul trebuie sa raspunda, sa-si motiveze punctul de vedere. Federatia este o institutie, nu o persoana.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *