VIDEO, U 17: Transilvania Bistrița e în semifinalele cupei! A scos Dinamo după un meci dramatic!

Bistrițenii de la Transilvania Bistrița au reușit un meci de excepție, astăzi, pe teren propriu, la baza de lângă lac. Au eliminat din Cupa României pe CS Dinamo, echipa clubului din liga a treia, care are o academie juvenilă foarte puternică.

Echipa de juniori sub 17 ani antrenată de Horațiu Pârțiu a ajuns în sferturile cupei rezervate echipelor din Campionatul Național – a doua ligă valorică a juniorilor, după ce a trecut de Unirea Dej, Gloria 2018, Sporting Cluj și Minaur Baia Mare în primele 4 tururi.

Bistrițenii au condus cu 1-0 din primul minut, după un gol marcat de Spătărean dar dinamoviștii au întors repede scorul și, cu un gol marcat de Ciornei, s-a intrat la pauză cu 2-2.

Imediat după reluare, Transilvania a rămas în 10, Rusan fiind eliminat la al doilea avertisment. Și oaspeții s-au dus la 2-4, până aproape de final.

Însă ai noștri au crezut în șansa lor și au egalat în ultimele 10 minute, prin două goluri marcate de Bor și Ciornei.

Echipa calificată s-a decis la loviturile de departajare, acolo unde Bistrița a fost mai bună. Horațiu Pârțiu, care a exersat la antrenamentul de ieri loviturile de la 11 metri, l-a introdus în poartă, pe finalul timpului regulamentar, pe Palfi și acesta a fost decisiv, alături de Spătăreanu, Bor și Ardelean, care au reușit să marcheze.

În semifinale s-au mai calificat CSS Craiova, FC Bacău și Giarmata Timișoara. Tragerea la sorți va avea loc marțea viitoare, iar meciurile se vor juca tur-retur în 5 și 26 aprilie.

Transilvania: Berințan, Moloca, Rusan, Fetti, Cacior, Urs, Ardelean, Oșan, Spătărean, Ciornei, Bor. Au mai intrat: Leuca, Costin și Palfi

Meciul integral poate fi văzut AICI: https://www.facebook.com/sportulbistritean.ro/videos/1370210020440581

 | 2.443 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitari copiilor!
    Insa pun si eu o intrebare: exista si o a 3a grupa valorica in aceasta competitie?
    Unde sunt vremurile in care realizarile fotbalistice ale Bistritei insemnau, campioni nationali de juniori A spulberand in finala Bacaul in 2004, campioni nationali de tineret in 2001, promovarea in liga 2a cu echipa a 2a a Gloriei in 2005. Fara a stirbi deloc meritele acestor copii, trebuie sa recunoastem ca inca suntem foarte departe de realizarile din trecut. Dar daca vom continua sa ne bucuram peste masura de rezultate mediocre ( e vorba totusi de un club de liga 3a si nu de Dinamo !!!) atunci vom continua sa ramanem tot aici unde suntem.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *