VIDEO, Tinel Sighiartău, pe Nou Camp: ”Te iau fiori când vezi 100 de mii de oameni în tribune! Toată Bistrița, cum ar veni”

Atacantul celor de la FC Bistrița, Otniel Sighiartău, a fost pe Nou Camp la derby-ul dintre Barcelona și Real Madrid, disputat sâmbătă după masa și încheiat 1-1.

”Mi-am dorit de când m-am apucat de fotbal să ajung pe acest stadion. M-a fermecat de pe la 14-15 ani jocul Barcelonei. Am sperat să ajung ca fotbalist pe acest teren dar n-am avut șansa asta, de a ajunge la acest nivel. Și mi-am zis că trebuie să vin să văd și eu odată live derby-ul lumii cu Real. Mi-am luat bilet de avion cu câteva săptămâni înainte și am cumpărat cu 600 de euro un loc al unui bătrânel care avea abonament și nu-l mai folosea. Am stat în inelul de mijloc, acolo unde biletul e 800-1000 de euro și am văzut excelent. Te trec fiori când vezi 100.000 de oameni pe stadion, cam cât toată Bistrița cum ar veni”, povestește Tinel, pentru sportulbistritean.ro, aventura lui pe Nou Camp.

Din păcate, a rămas un pic dezamăgit de jocul propriu zis. ”Ronaldo a fost aproape inexistent, iar Messi s-a plimbat prea mult pe teren. Dacă Barcelona îl avea pe Iniesta din primul minut cu siguranță s-ar fi distanțat pe tabelă. Oricum, Neymar și Messi puteau închide jocul odată cu intrarea lui Iniesta, care i-a servit cum numai el știe să o facă. Cam ca Măjer în vremurile bune la Livezile. ”, glumește Tinel, conștient de proporțiile comparației.

Fotbalistul mai spune că s-a întâlnit cu mulți români la meci, chiar cu bistrițeni. ”M-am bucurat să-l văd pe John Runcan, care e un împătimit suporter al Barcelonei. Îmi pare rău că nu ne-am făcut o poză acolo, pe stadion.”

Tinel Sighiartău vrea să ajungă  marți și la Madrid, să vadă un meci de Liga Campionilor, între Real și Dortmund. ”Am un văr acolo și dacă mă ajută bunul Dumnezeu o să ajung și la acest meci. Sper să văd mai mult spectacol fotbalistic de la nemți”

 

 

 | 2.338 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *