VIDEO, sintetic : Toate echipele bistrițene sunt aproape de sferturi! Vezi rezumatele primei zile din Campionatul Regional de minifotbal!

S-au jucat câte două meciuri din cele 3 ale fiecărei echipe în grupele Campionatului Regional de minifotbal de la Baza Raoul.

Înaintea ultimelor partide din fiecare serie, toate cele 3 echipe bistrițene, Extratereștrii, Raal și Puf de Păpădie, au șanse la sferturile de finală ale competiției. Ba chiar de pe locul 1 în grupele lor, caz în care la tragerea la sorți vor intra în prima grupă valoricăși nu pot cădea între ele.

Raal a fost prima echipă care a intrat în focurile competiției. Echipa condusă de pe margine de Boby Mateescu s-a impus greu în prima partidă, doar dupăloviturilede departajare. Dar în cea de-a doua, cu Barrier Bacău, s-a descătușat și a câștigat clar, 5-2. Victoria a venit în partea secundă, după ce la pauză a fost egal. Fizeșan de două ori, Cucuiet, Negrea și Miholca au marcat pentru echipa bistrițeană, care are ultimul meci din grupă sâmbătă, de la ora 12.00.

Puf de Păpădie a avut ghinion în prima partidă, pe care a pierdut-o laloviturile de departajare. Dar s-a revanșat în cea de-a doua, pe care a câștigat-o cu 6-1 împotriva unei echipe din Roman. A fost meciul lui Paul Halas, autor a 4 goluri spectaculoase.

Extratereștrii și-au respectat blazonul și au câștigat lejer ambele partide disputate astăzi. Un 4-0 sec cu o echipă din Pașcani și un 5-0 fără drept de apel cu una din Iași au fost rezultatele echipei lui John Runcan, chiar și fără liderul ei pe teren, suspendat după ediția trecută a fazelor zonale.

Cu Pasztor de nebătut în poartă, cu Hlinca și Chibulcutean candidați la topul celor mai buni fundași ai acestei competiții, cu același sufletist și muncitor Sergiu Costin la mijloc, dar și cu Abiel Deac, Coșneac, Patca sau Sebi Rus în mare poftă de joc, echipa condusă foarte bine de Alex Rus, marcator în meciul 2, are șanse clare la podiumul competiției.

Sâmbătă dimineața sunt programate ultimele meciuri din grupe și, după masa, sferturile de finală, meciuri ce vor fi trase la sorți în jurul orei 13.00, cu primele două echipe calificate din fiecare grupă.

Gr. A

Medisanis Pașcani – Festiv Roman 0-2

Festiv Roman – Extratereștrii 0-4

Medisanis Pașcani – T15 Iași 3-1

Extratereștrii – T15 Iași 5-0

T15 Eași – FestivRoman sâmbătă  ora 11.00, Gen 2

Extratereștrii – Medisan Pașcani sambata ora 11.00 Baza Raoul

 

Gr. B

Auto Driver Iași – Raal Bistrița 3-4 după 7 m

Barrier Bacău – Elegant Botoșani 1-2

Elegant Botoșani – Auto Driver 2-7

Barrier Bacău – Raal 2-5

Raal – Elegant sâmbătă ora 12.00 Baza Raoul

Auto Driver – Barrier ora 12. 00 Gen 2

 

Gr. C

Coriolan Bacău – Premier Sport Iași 7-8

Danirom Piatra Neamț – Flux Focșani 3-4 după 7m

Flux Focșani – Coriolan – 1-5

Danirom – Premier sport 0-5

Premier Sport – Flux Focșani ora 10.00 Gen 2

Coriolan – Danirom ora 10.00 Baza Raoul

 

Gr. D

Marsat Roman – Fabio Botoșani 4-2

Mărășești Focșani – Puf de Păpădie 4-3 după7 m

Puf de Păpădie – Marsat 6-1

Mărășești – Fabio 1-3

Fabio – Puf de Păpădie ora 13.00 Baza Raoul

Marsat – Mărășești ora 13.00 Gen 2

Sferturile de finală vor avea loc sâmbătă de la ora 18.00, semifinalele duminică dela 10, iar finala mare duminică de la 17.00

 

 

 | 2.098 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. M-am uitat la inregistrările video.
    Cel mai mult mi-a plăcut Puf de Păpădie şi Paul Halas. Echipa este tehnică, joacă frumos, un-doiuri, pase din prima, in viteză, la firul ierbii, zici că e FC Barcelona.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *