VIDEO, Sintetic, Liga I: Etapă nebună, cu Protaxi în formă! Nici o echipă cu maxim de puncte!

Pe o vreme ploioasă şi rece, etapa a patra a Ligii I din Campionatul municipal de minifotbal a arătat că această ediţie va fi probabil cea mai echilibrată din istoria competiției.

Extratereştrii şi Real Protaxi au încununat seria de meciuri excelente din această rundă cu un derby care s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Trupa lui Lucian Vereş şi Dumitru Moldovan a început mai curajos şi a deschis scorul cu un şut de senzaţie reuşit de Florin Alexandru, exteriorul acestuia oprindu-se în vinclul porţii lui Pasztor.

După câteva ocazii ratate de Alex Rus şi Runcan, acesta din urmă a reuşit egalarea pentru Extratereştrii, reluând nemarcat din apropierea porţii adverse. O nesincronizare a apărării acestora a făcut ca scorul să devină din nou favorabil „taximetriştilor”, Şteţco speculând greşeala ca un veritabil vârf.

În loc să fie 3-1, la ratările incredibile ale celor de la Protaxi, s-a făcut 2-2, Alex Rus fiind pe fază la mingea revenită din bara porţii după şutul lui Coşneac. Jocul extrem de sigur a lui Tomoioagă şi Mândrean, efortul extraordinar depus de Florin Alexandru, Akari şi Adrian Cioancă, dar şi intervențiile incredibile ale lui Ovidiu Bruta au „îngheţat” tabela la 2-2, scor care păstrează cele două echipe neînvinse şi după această etapă.

 

Tot neînvinşi sunt şi cei de la Emi Corporation, care au întâlnit Rimini, una dintre echipele în formă în acest sezon. A fost un meci excelent, cu răsturnări de scor şi cu un rezultat echitabil la final. Cosmin Jderiu şi-a mai făcut încă o dată datoria pentru echipa lui, cele două reuşite din acest joc ducând trupa lui Marian Mureşan pe locul doi.

Raal l-a pierdut pe Burduhos pentru derby-ul de sâmbătă, eliminat pentru două galbene, dar a câştigat fără probleme meciul cu Leoni SIL şi Mateescu își poate face calcule din nou pentru prima poziţie, doar o lungime despărţindu-i pe aceştia de primul loc.

Nici „Fiu” Cosmin Câmpian nu stă deoparte, Comelf făcând cel mai bun joc în acest început de campionat şi „distrugând” Teraplast. Cu 4 „stranieri” în lot, Stănel Stoica nu a putut decât să admire execuţia lui Mureşian la primul gol, pofta de joc a lui Doru Pop şi Ilie Tiron, revenirea „neamţului” Hazbei cu gol în Liga I.dar şi „detenta” lui Darius Bârlean, care a încununat o cursă pe dreapta cu o săritură marca Jordan.

Muncelului FC a reuşit surpriza etapei, după ce au câştigat un meci nebun cu FC Stone Team. „Englezii”, cu principalul finanţator prezent la Baza Raoul, au revenit de la 0-3, după reușitele lui Alin Florea şi Ionuț Dumitrean, dar Cristian Sigheartău a reuşit un meci de senzaţie, evoluţia acestuia salvând cele 3 puncte pentru echipa lui Ovidiu Ivan.

Tot o surpriză, prin prisma scorului e şi rezultatul dintre Dacii Liberi şi Shadows Arcalia. Fără gol marcat în ultimele două runde, trupa lui Soţan şi Popovici s-a dezlănţuit în această etapă şi a marcat cât nu a reuşit până acum, Ani, Cornel Pop, Ghiță Buha şi Slăvoacă la debut mai îndulcind acest început de sezon pentru Daci. Vikingii continuă seria pozitivă cu o remiză contra celor de la Telefoane Beclean, dar aceştia din urmă se pot considera câştigătorii morali, după ce o repriză întreagă au jucat în inferioritate numerică.

Halas a întrerupt seria invincibilităţii lui Bonțidean chiar de ziua acestuia, iar Nicu Someşan a egalat pe tabela de scor. Hills au reuşit prima victorie pe prima scenă, Auto Speed pierzând din nou la diferenţă mare. Gordea a intrat excelent în a doua repriză şi a majorat scorul după reușitele lui Claudiu Lungu şi Emanuel Năstase, tabela fiind închisă de golul lui Adrian Ţerea, într-un meci în care merită menţionat golul de onoare incredibil reuşit de Alin Hedeş.

 

Rezultatele etapei cu numarul 4, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Shadows Arcalia-Dacii Liberi 0-9, Muncelului FC-FC Stone Team 5-3, Auto Speed-Hills 1-7, Vikingii-Telefoane Beclean 1-1, Teraplast-Comelf 1-6, Raal-Leoni SIL 7-1, Rimini-Emi Corporation 3-3, Real Protaxi-Extratereştrii 2-2.

Clasament: 1.Extratereştrii 10p, 2.Emi Corporation 10p, 3.Real Protaxi 10p, 4.Raal 9p, 5.Comelf 9p, 6.Telefoane Beclean 7p, 7.Rimini 7p, 8.Vikingii 7p, 9.Dacii Liberi 6p, 10.Stone Team 6p, 11.Hills 3p, 12.Muncelului FC 3p, 13.Leoni SIL 3p, 14.Teraplast 3p, 15.Auto Speed 0p, 16.Shadows Arcalia 0p.

Etapa viitoare, sâmbătă 6 octombrie: ora 13 Telefoane Beclean-Teraplast, ora 14 Comelf-Shadows Arcalia, ora 15 Leoni SIL-Muncelului FC, ora 16 Dacii Liberi-Rimini, ora 17 FC Stone Team-Auto Speed, ora 18 Hills-Vikingii, ora 19 Emi Corporation-Real Protaxi, ora 20 Extratereştrii-Raal.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 3.250 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *