VIDEO, sintetic, Liga 1: Victorie meritată a Raal-ului în derby-ul cu Extratereștrii! Vezi rezumatul!

Un nou episod din serialul disputelor dintre Raal și Extratereștrii s-a consumat în această seară la Baza Raoul, în etapa a 7-a din Liga 1 pe sintetic.

Chiar dacă cele două echipe nu sunt acum pe primele locuri  în clasament, partida dintre ele rămâne un derby. Din păcate, presărat cu multe greșeli de această dată, parcă mai multe în tabăra Extratereștrilor. Jucătorii lui Runcan au comis multe erori neforțate, au irosit prea multe mingi și au pierdut pe bune în cele din urmă.

Chiar și unicul gol a venit după serie de erori în apărare. Conon a rămas cu mingea la picior într-o poziție bună și a trimis-o în poartă, la puține minute după startul meciului.

Extratereștrii n-au mai putut egala, ba chiar mai meritau să mai primească câteva goluri, după numărul de ocazii ratate de Raal.

Extratereștrii: Pasztor, Chibulcutean, Costin, Coșneac, Boierean, Budecan, S. Rus, Nuțu, Cr. Pop, Hlinca, Cornel Pop, Trif

Raal: Cămărășan, Cucuiet, Precup, Groza, Conon, Blaji, Contofan, C. Bucur, Iușan, Negrea

 | 1.838 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Foarte slabi cei de la Extratereștrii, 2 ocazii au avut, pe când ceilalți 7-8.

  Post a Reply
 2. Arbitrii de tot rahatul!!!Tamas cel mai mare blatist, i a băgat in oala lui și pe copii aia nevinovați!!

  Post a Reply
 3. Mai nesimțitule, nu ți-e rușine sa vorbești asa de cel mai meseriaș albitru?

  Post a Reply
 4. Eu vorbesc despre arbitru, nu despre arbitru!!!😂Nici acasa nu e cel mai meseriaș!!!😂

  Post a Reply
 5. nu ştiam cine dă lecții de viață şi de gramatică.😉 copii🙄 tăi vor sparge semințe la gard, copiii😉 vor învăța că nu e bine să fi mic în tribună şi mare în fața claculatorului. dar probabil că „oala” ta de noapte s-a umplut deja şi ți-a lăsat un gust amar, în loc să te bucuri de spectacol fără să treci pe la wc-ul din grădină…data viitoare ia-ți fără sare, că-care-va dintre coji ți-a rămas în vreo carie. şi dacă tot vorbeşti de meseriaş, nu şti pe cineva care să îți mai schimbe pampers-ul? că e cam vechi şi deranjeaza😎

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *