VIDEO, sintetic, Liga 1: Campionii, campionii…! Raal întoarce meciul cu Rimini și câștigă al doilea titlu de campioană!

Aflate la egalitate de puncte, după un sezon întreg, Extratereștrii și Raal au jucat cu trofeul pe marginea terenului în ultima rundă.

După ce Extratereștrii s-au impus destul de greu, cu 3-1 în fața Vikingilor, ultimul meci al campionatului a decis titlul de campioană.

Raal s-a impus cu 6-1 în fața ambițioasei echipe Rimini, care a condus cu 1-0 la pauză.

Cu o lovitură liberă executată foarte bine de Mare printr-un zid spart, cei de la Rimini au deschis scorul și i-au speriat un pic pe viitorii campioni, care nu s-au regăsit decât după pauză.

E adevărat, le-au trebuit doar 3 minute celor de la Raal ca să întoarcă meciul. Ghiță Negrea, Conon și Cătălin Bucur și-au pus în valoare experiența și au fost motoarele echipei lor. Elanul trupei lui Goia, care putea decide titlul, a dispărut încet-încet și scorul de tenis cu care s-a încheiat meciul a spulberat orice dubii în privința campioanei.

Raal a câștigat pentru a doua oară campionatul bistrițean pe sintetic și, la final, jucătorii campioanei au fost felicitați cu mult fair play de vicecampionii Extratereștrilor.

Împreună vor merge și anul acesta la faza regională, alături de Protaxi de pe locul 3, fază ce se va juca la sfârșitul săptămânii la Botoșani.

Raal: Trif, Cămărășan, Burduhos, Cucuiet, Groza, Conon, Contofan, C. Bucur, Dobrea, Negrea, Spân, Dănilă

Rimini: Gălățan, Mare, Hondrari, Runcan, Creța, Ciuculescu. A. Rus, Vărărean, Goia, Grecu, Anton.

 

 | 2.831 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitări RALL!!! MULT SUCCES LA TURNEU.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *