VIDEO, sintetic: Goluri spectaculoase, faze controversate, scandal la final! Raal câștigă derby-ul cu Extratereștrii!

Un nou episod din serialul Extratereștrii vs. RAAL s-a difuzat aseară la Baza Raoul. Vreo două sute de spectatori au savurat un meci bun, cu situații spectaculoase consumate în ritm de handbal, când la o poartă când la cealaltă.

Fără liderul John Runcan, Extratereștrii nu și-au găsit echilibrul, nu s-au putut mobiliza și organiza ca altădată și au pierdut fără drept de apel, scor 4-1.

Raal a fost echipa mai lucidă, care a știut să scoată maximum din majoritatea fazelor și care s-a apărat mai bine.

Sergiu Costin a deschis scorul pentru extratereștrii cu un șut în stilu-i caracteristic, dar Blaji a egalat repede cu altă execuție și mai frumoasă.

Contofan a făcut 2-1 pentru Raal într-un moment psihologic, profitând de o ușoară relaxare între adversari. Extratereștrii au cerut apoi penalty la o fază în care Cristi Pop a preluat pe piept o minge în careu și apoi a căzut din contactul cu același Contofan.

Preocupați prea mult de arbitraj, Extratereștrii nu și-au revenit nici în partea secundă la jocul lor sigur și bine organizat. Au avut ocazii rare și mai mult de la distanță. Pe contraatac, Raal a știut ce vrea și a marcat de două ori în final, prin Cătălin Bucur și Ghiță Negrea.

Între goluri, s-a mai consumat o fază controversată, în care arbitrul Paul Tămaș a întors o decizie luată de colegul său Daniel Ciobănică și a anulat un penalty arătat la o talpă, ce-i drept, la minge, petrecută în careul celor de la Raal.

Fluierul final a adus tensiune la marginea terenului. Până și echilibratul Sergiu Costin a fost scos din minți de un spectator, care l-a înjurat și scuipat. L-a pocnit prin gard, apoi a ieșit din teren și a continuat să-i ceară socoteală. Lucrurile s-au calmat fără să degenereze prea tare, însă au lăsat un gust amar la capătul unui meci destul de bun.

Un rezultat cu care cei de la Raal iau fața Extratereștrilor în clasament, dar campionatul nu e nici la jumătate.

 

 | 3.067 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Asta este fayr play de un sportiv ,sari la bataie la un suporter,???sau ce vroia sa demonstreze ca este si luptator de MMA?

  Post a Reply
  • A sărit la bătaie pt.ca zdreanta de suporter l-a scuipat.Trebuia sa-i rupă gura,sa manance cu paiul și altădată nu mai scuipa.

 2. Iti dai seama daca era altul in locul lui Sergiu, ii rupea capul la ala. Noroc ca Sergiu e prea mare caracter.

  Post a Reply
 3. Ba kap tu ai fost lângă gard sa vezi ce sa întâmplat nu și atunci de ce dai comentări de căcat îți spun. Eu cum a fost a venit lângă gard și a întrebat care este baiu ii sa spus ca nimica care este baiul lui a înjurat suporterul și a fost înjurat și el la rândul lui normal ca emblema nu a mai rezistat și a lovit prin gard și după aia a fost scuipat normal nu avea ce sa caute el la gard sa ii ceara socoteala la suporter

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *