VIDEO, sintetic: Extratereștrii, în sferturi fără gol primit! Raal și Puf  întorc meciurile decisive și se califică și ele între primele 8

Ziua a doua din Campionatul Regional de minifotbal, zona Nord Est, a adus calificările mult așteptate de bistrițeni în sferturile de finală.

Dacă Extratereștrii s-au calificat la pas, învingând la scor și în ultimul meci din grupă (6-0 cu Medisanis Pașcani), celelalte două echipe din BN au trecut prin emoții.

Raal a fost condusă cu 2-1 de Elegant Bacău, dar Blaji și Fizeșan au marcat în partea secundă și au întors calificarea. A fost un meci greu pentru Negrea, Conon și ceilalți, în care clasicele (deja) probleme de comunicare cu banca tehnică puteau fi decisive.  Bogdan Mateescu a reușit în cele din urmă să-și strunească jucătorii, câțiva dintre ei fiind nemulțumiți de schimbările din timpul meciului. A fost 3-2 la final, cu un golsenzațional marcat de Blaji din loviturăliberă,  și Raal joacă de la ora 21.00 într-un sfert de finală cu o echipă din Piatra Neamț.

 

Puf de Păpădie a produs din nou un meci bun și a reușit o calificare la care puțini visau înaintea turneului. Jucătorii lui Florin Rus au întâlnito echipă foarte bine clădită, cu jucători puternici, greu de depășit. A fost 2-0 pentru Fabio Botoșani, dar ”pufii” au egalat la 2 până la pauză.

Cu Halas din nou în mare formă, dar și cu Chira, Cristi Pop sau Cătălin Bucur ”vulpoi bătrîni” care știu să țină la presiune, Puf de Păpădie a marcat de 3 ori după pauză și s-a calificat mai departe. Unde va întâlni cel mai greu adversar din sferturi, Auto Driver Iași, învinsă de Raal după lovituri de departajare în primul meci din grupă.

 

Sferturi de finală, sâmbătă, Baza raoul

Ora 18.00 Premier Iași – Bucium Roman (1)

Ora 19.00 Extratereștrii – Marsat Roman (2)

Ora 20.00 Puf de Păpădie – AutoDriver Iași (3)

Ora 21.00 Raal – Danirom Piatra Neamț (4)

Semifinale, duminică, Baza raoul

Sfert 1 – Sfert 3, duminică ora 10.00

Sfert 2 – sfert 4, duminică, ora 11.00

Finala mică va avea loc de la ora 16.00 iar finala mare de la ora 17.00

 | 2.181 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *