VIDEO: De senzație! Trei bijuterii cu care Gloria a ridicat sala în picioare! Nici o șansă, astăzi, pentru CSM Galați!

Gloria a câștigat cu 32-20 în antepenultima etapă din Liga Florilor, împotriva echipei CSM Galați.

A fost un meci echilibrat doar în primele 10 minute, până când bistrițencele au înțeles că jocul nu era dinainte câștigat.

Deși n-au avut la început prea mare tragere de inimă în fața unor adversare din coada clasamentului, jucătoarele lui Pașca s-au activat din mers și au făcut ce-au vrut până la final. Rațiu, Paraschiv și Szabo au marcat cele mai frumoase goluri ale partidei, ”bijuterii” ca-n meciuri demonstrative.

 

Finalul a găsit echipa bitrițeană cu toată banca de rezerve în teren și cu sala în picioare, aplaudând o victorie cu aromă de cupe europene. Mai sunt două jocuri, la Brăila și cu Vâlcea, iar Gloria nu mai poate renunța la o participare europeană nici dacă ar vrea.

O miză și mai mare e locul 3, de care echipa noastră se poate agăța destul de simplu până la final. Ar fi o performanță ce ne-ar duce direct în fondul documentar al lui Vasile Jimboreanu, un podium pentru întreaga istorie a sportului bistrițean.

Au marcat pentru Gloria: Daniela Ratiu (6), Almudena Rodriguez (6), Nicoleta Dincă (4), Magdalena Paraschiv (4); Szilvia Szabo (4), Valentina Ardean Elisei (3), Teodora Bloj (2), Bianca Zegrean (1), Laura Pristăvița (1), Denisa Giurgiuca (1)

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 10/27 mingi trimise pe poarta sa de jucătoarele oaspete (37 %) iar Ana Maria Inculeț 3/6 ( 50%)

În clasament conduce Vâlcea cu 63 de puncte, 2. CSM București 60p., 3. Bistrița 39p., 4. Brașov 37 p., 5. Craiova 36p, 6. Cisnădie 35 p

 

 | 1.255 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *